Anasayfa /  Eğitim

MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı, 3 Mayıs'ta başlayan MSÜ tercih işlemlerinin ardından sorgulanmaya başladı. Milli Savunma Bakanlığı'nın personel temin adresi üzerinden tercihlerini tamamlayan adaylar, MSÜ tercih sonuçlarının açıklanacağı tarihi merak ediyor. Peki, MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

Abone ol
Abone ol 04 Mayıs 2023 15:29

2023 MSÜ tercih işlemleri sürmeye devam ederken, tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak edilmeye başladı. 3-25 Mayıs tarihleri arasında alınacak olan MSÜ tercihlerinin tamamlanmasının ardından, sonuçlar gündeme gelecek. Peki, MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

2023 MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yayımlanan 2023 MSÜ takvimi sonrasında, sınav sonuçları açıklanmış ve tercih işlemleri başlamıştı. MSB tarafından yapılan duyuru sonrasında MSÜ tercihleri 3-25 Mayıs 2023 tarihleri arasında alınmaya başladı.

Buna göre; MSÜ tercih sonuçlarının haziran ayı itibarıyla açıklanması bekleniyor.

MSÜ tercihleri nasıl yapılır?

ÖSYM Başkanlığınca yapılacak 2022 Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavına (2023-MSÜ) katılan adaylar, Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercihlerini https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresine girerek yapmaları gerekmektedir.

MSÜ TERCİH İŞLEMLERİ İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar