Anasayfa /  Foto Galeri

Motorinde beklenen indirim geldi! İşte 8 Temmuz güncel Benzin, Motorin, LPG, ve Mazot Fiyatları

Benzin ve motorin fiyatında indirim ve zam haberleri peş peşe geliyor. Vatandaşlar 8 Temmuz 2022 Cuma günü İstanbul, Ankara, İzmir LPG, mazot, akaryakıt, motorin ve benzin fiyatları düştü mü, yeni indirim geldi mi, 1 litre fiyatı ne kadar, kaç TL oldu?" sorularına yanıt aramaya başladı. Peki, Benzin fiyatı ne kadar, kaç TL oldu, indirim geldi mi, ne zaman gelecek? İşte detaylar...

Motorinde beklenen indirim geldi! İşte 8 Temmuz güncel Benzin, Motorin, LPG, ve Mazot Fiyatları - Sayfa 1

Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalganlanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı? 8 Temmuz 2022 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para, dizel yakıt ne kadar oldu?

Motorinde beklenen indirim geldi! İşte 8 Temmuz güncel Benzin, Motorin, LPG, ve Mazot Fiyatları - Sayfa 2

Brent petroldeki düşüş sonrası akaryakıt fiyatlarına gelen indirimler devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde motorin fiyatları art arta güncellenmiş ve 3,34 TL indirim yapılmıştı. Daha sonrasında benzin ve LPG'ye de indirim gelirken önceki gün ise benzine yapılması planlanan zam iptal edilmişti. Benzindeki sevindirici habere bir yenisi daha eklendi ve motorin fiyatlarında indirime gidildi.

Motorinde beklenen indirim geldi! İşte 8 Temmuz güncel Benzin, Motorin, LPG, ve Mazot Fiyatları - Sayfa 3

25 LİRANIN ALTINI GÖRDÜ

Brent petroldeki düşüşün akaryakıt fiyatlarına yansıması sonrası motorine 2,10 lira indirim geldi. 8 Temmuz'dan itibaren tabelaya yansıyan tarifeye göre motorin fiyatı İstanbul'da 24,56 lira oldu. Ankara'da 24,68 TL olan motorinin fiyatı İzmir'de ise 27,07 oldu.

Motorinde beklenen indirim geldi! İşte 8 Temmuz güncel Benzin, Motorin, LPG, ve Mazot Fiyatları - Sayfa 4

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL

Motorin litre fiyatı 24,56 TL
Benzin litre fiyatı 25,17 TL
LPG litre fiyatı 10,69 TL