Anasayfa /  Teknoloji

BlackBerry Key2 ile firma özüne dönecek

7 Haziran tarihinde tanıtılacak olan BlackBerry’nin Key2 modeli için bugün bir tanıtım videosu yayınlandı. An Icon Reborn – KEY2 isimli tanıtım videosunda, Key2 ile firmanın özüne döneceğinin sinyalleri veriliyor.

Abone ol
Abone ol 31 Mayıs 2018 02:58

BlackBerry Key2 için bugün ilk video yayınlandı. BlackBerry Key2 ile ezber bozmaya hazırlanıyor gibi görünüyor. İşte karşınızda Android ile çalışan BlackBerry Key2!

BBOS‘ten vazgeçip geçtiğimiz yıllarda Android‘e geçiş yapan BlackBerry, bu hamlesi ile büyük beğeni toplamıştı. Ancak BlackBerry‘nin orta segmentin ötesine geçememesi, pazarda büyük bir rakip olmayacağının sinyallerini vermişti. BlackBerry şimdi de karşımıza Key2 modeli ile çıkmaya hazırlanıyor.

Ancak Key2 için hemen heveslenmeyin. BlackBerry, Key2 ile yine şeytanın bacağını kırmayıp, orta segmente hitap edecek. 12+8 Megapiksellik çift arka kamerası ile dikkat çeken telefon, bellek bölümünde anlamsız bir şekilde 6 GB RAM‘e yer verirken, işlemci bölümünde Snapdragon 660 kullanacak.

2018 yılında fiziki QWERTY klavye dizilimi ile gelecek olan Key2’nin, beklenen ilgiliyi görmesi bu devirde çok zor görünüyor. BlackBerry’nin yeni telefonunun nasıl görüneceğini merak ediyorsanız, aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

BlackBerry’nin Key2 modeli ile başarılı olması biraz zor gibi görünüyor. Ancak özlerine dönen firma, eski nesil tarafından ilgi görebilir. Ancak yeni neslin QWERTY klavyeli bir telefona ilgi göstermesi çok zor görünüyor


Yorumlar