Anasayfa /  Foto Galeri

Milyonlarca memuru ilgilendiriyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı, flaş maaş kararı...

Milyonlarca çalışanı çok yakından ilgilendiriyor. Karar Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalandı. Corona virüsle mücadelede riski azaltmak için kamuda esnek çalışma modeli yeniden devreye alındı. Kamuda asgari sayıda personel çalıştırılacak. Dönüşümlü çalışanlar göreve gelemedikleri sürede idari izinli sayılacak. Fiilen çalışma şartı aranan ek ödeme, döner sermayeler gibi mali haklarda kesinti olmayacak. Uzaktan çalışanın maaşı değişmeyecek, çalışma yöntemini üst yönetici belirleyecek.

Milyonlarca memuru ilgilendiriyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı, flaş maaş kararı... - Sayfa 1

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın etkin hale getirileceğini belirterek teşvik ettiği esnek ve uzaktan çalışma modeli kamuda yeniden devreye girdi.

Milyonlarca memuru ilgilendiriyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı, flaş maaş kararı... - Sayfa 2

Cumhurbaşkanı kararıyla corona virüs salgınına karşı mücadelede riski azaltmak için 3.5 milyon kamu çalışanı için yeni iş düzeni devreye girdi.

Milyonlarca memuru ilgilendiriyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı, flaş maaş kararı... - Sayfa 3

Kamu kurumlarında yeniden dönüşümlü, uzaktan çalışma gibi esnek mesaiye geçilirken, dönüşümlü çalışacak olanlar bu sürede idari izinli sayılacak.

Milyonlarca memuru ilgilendiriyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı, flaş maaş kararı... - Sayfa 4

Fiilen çalışma şartı aranan ek ödeme, döner sermayeler gibi mali haklarda kesinti olmayacak. Uzaktan çalışanın maaşı değişmeyecek, çalışma yöntemini üst yönetici belirleyecek.