Anasayfa /  Spor /  Futbol

Milli yıldız Halil Akbunar'ın yeni takımı belli oldu

Halil Akbunar'ın yeni takımı belli oldu. Dev takımların radarına giren Halil, tercihini Avrupa'dan yana kullandı. İşte Milli yıldız Halil Akbunar'ın yeni takımı

Abone ol
Abone ol 08 Temmuz 2022 15:27

Halil Akbunar'ın yeni takımı belli oldu. Dev takımların radarına giren Halil, tercihini Avrupa'dan yana kullandı. İşte Milli yıldız Halil Akbunar'ın yeni takımı

Göztepe formasıyla gösterdiği performansla A Milli Takım'a kadar yükselen Halil Akbunar, altyapısından yetiştiği İzmir ekibine veda etti.

Dev takımların radarına giren 28 yaşındaki hücum oyuncusu Belçika ekibi Westerlo'ya transfer oldu.

Göztepe'den yapılan açıklamada "Resmi işlemleri bugün tamamlanan kaptanımız Halil Akbunar'ın transferi ve bonservis bedeli konusunda Belçika ekibi KVC Westerlo ile yapılan görüşmelerde anlaşmaya varılmıştır. Kaptan Halil'e emekleri için teşekkür ediyor, devam eden kariyerinde başarılar diliyoruz. Çünkü ayrılık da sevdaya dahil... Tarihimizin önemli sporcularından biri olmayı başaran, şanlı formamızı gururla taşıyan ve başarıyla terleten, Göztepe'nin çocuğu kaptan Halil Akbunar'a teşekkür ediyoruz. Unutma Kaptan! Burası senin yuvan hoşça kal." ifadelerine yer verildi.

"AYRILIKLAR SEVDAYA DAHİL"

Geçen sezon takımına 5 gol 7 asistlik katkı sağlayan Halil ise İzmir ekibine "“Bu yolda çok sevindik, çok kırıldık, çok ağladık. Kısaca tüm duyguları her Göztepeli gibi en doruklarda yaşadık. Bugüne kadar şanlı Göztepe için sahada oldum. Bundan sonra ise saha dışında tüm kalbimle tuttuğum kulübüme desteğim sürecek. Bu süreçte desteklerini benden esirgemeyen aileme, Başkanımız Mehmet Sepil’e, Talat Papatya’ya, İlhan Şahin’e, tüm hocalarıma, takım arkadaşlarıma, kulüp personelimize, taraftarlarımıza, unuttuğum tüm Göztepe neferlerine teşekkürü bir borç bilirim. Hakkım varsa helal olsun. Ayrılıklar da sevdaya dahil" açıklamasıyla veda etti.

Etiketler spor futbol
Yorumlar