Anasayfa /  Milli piyango

Milli Piyango gerçekte nereye çıktı?

Milli Piyango İdaresi'nin yılbaşı büyük ikramiyesi 9794035 numaralı bilete isabet etmişti. Herkes büyük ikramiye nereye kime çıktı diye merak ederken ilk açıklamada ikramiye vuran biletin KKTC, Samsun, Antalya ve İstanbul'da satıldığı duyurulmuştu. Buna bir de Ordu şehri eklendi. Haliyle kafalar karıştı. Samsun'un büyük ikramiyesini komşusu Ordu mu kaptı?

Abone ol
Abone ol 02 Ocak 2018 21:23

61 milyon liralık büyük ikramiyenin çeyrek biletlerinden birinin, Ordu'nun Altınordu ilçesindeki Ankara Şans Market tarafından satıldığı belirlendi. Büyük ikramiyenin talihlisi henüz ortaya çıkmazken, Ankara Şans Market işletmecisi İnci Çıplak biletleri Milli Piyango İdaresi Samsun Şube Müdürlüğü'nden satın aldıklarını söyledi. Yani Samsun'un talihini Ordu satın aldı.

Büyük ikramiyeyi satan market sahibi, "Aylık biletlerde ikramiye veriyorduk. Samsun'dan bilet almıştık. İkramiye kazanan kişi henüz gelmedi, umarım gelir bizi de ziyaret ederse seviniriz. Teselli ikramiyesi almaya gelenler oldu. Yılbaşına özel ilk defa büyük ikramiye çıktı. Bu da bizi sevindiriyor" dedi. Ankara Şans Market çalışanlarından Ali Dizge ise, büyük ikramiyenin isabet ettiği seriden 4 kişinin de teselli ikramiyesi kazandığını, biletine ikramiye isabet eden çok sayıda vatandaşın da bayiye başvurduğunu söyledi.

5 MİLYON LİRA KAZANAN TALİHLİYLE TANIŞMIŞ : Ordu'da yaşayan TIR sürücüsü Mutlu Kaya'nın İstanbul'dan satın aldığı '2551923' numaralı çeyrek bilete 5 milyon TL isabet etti. Ankara'ya Milli Piyango Genel Müdürlüğü'ne giderek parasını alan evli ve 2 çocuk babası Kaya, "Kendim Ordu'da yaşıyorum ve TIR şoförlüğü yapıyorum. 20 adet İstanbul bileti satın almıştım. Biletime piyango isabet ettiği için çok sevindim. Piyango bana vurdu ama şoförlüğe, mesleğime devam edeceğim. Bu paradan 50 bin TL de Yeni Orduspor'a bağış yapacağım. Çeyrek bilet olduğu için 1 milyon 250 bin TL ikramiye aldım" dedi. Piyango idaresinde 61 milyon TL'lik büyük ikramiye talihlisi ile karşılaştığını söyleyen Kaya, "Diğer büyük talihlinin birinin Ordu Akkuşlu olduğunu öğrendim. Talihliyle bugün Ankara'da Milli Piyango'da karşılaştık" diye konuştu.

Milli Piyango gerçekte nereye çıktı? Talihli komşu sürprizi

ANTALYA'DA BİLETİ KİM ALDI : ANTALYA'da, Milli Piyango İdaresi'nin yılbaşı büyük ikramiye çekilişinde 61 milyon lira isabet eden çeyrek bileti satan bayinin, Şarampol Caddesi'ndeki Umut Gişesi'ni işleten Orhan Kostakoğlu ve eşi Havva Kostakoğlu olduğu belirlendi. Antalya'da büyük ikramiyeyi kazanan talihli henüz ortaya çıkmadı. Bileti satın alan kişi kentte günün konusu oldu. 

Milli Piyangonun yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiyenin isabet ettiği Antalya'daki bileti satan seyyar bayi Havva Kostakoğlu, "İkramiyenin kime çıktığını bilmiyorum. Ondan da hiçbir beklentim yok. Çalışmayı seviyorum. Çok çalışıp kazanıp yiyeceğim." dedi. Orhan Kostakoğlu ise 23 yıldır bilet sattığını belirterek, "İnşallah para iyi yerde kullanılır. Diğer arkadaşlar gibi kendini dağıtmaz, kaybetmez. Parasının kıymetini bilir. Biz bir şey beklemiyoruz. Emekli insanlarız, çalışmaya devam." dedi.






Yorumlar