Anasayfa /  Politika /  Saadet partisi

Milli görüş mensubu bir kişi koronavirüsten hayatını kaybetti

Milli Görüş hareketinin bir mensubunun daha koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi.

Abone ol
Abone ol 04 Nisan 2020 16:37

Milli Görüş hareketi mensupları Ramis Samasti, Hasan Kirazlı ve Ekrem Yapıcı'nın ardından bir Milli Görüşçü daha koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Adana Seyhan İlçe Kadın Kolları Genel Muhasebe ve Mali işler başkanı Türkan Gül'ün vefat ettiği öğrenildi. Saadet Partisi Adana İl Kadın Kolları'ndan yapılan açıklamada "Adana Seyhan İlçe Kadın Kolları Genel muhasebe ve Mali işler başkanı TÜRKAN GÜL hanımefendi COVID-19 hastalığı sebebiyle vefat etmiştir. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve camiamıza sabırlar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Milli Gazete yazarı Abdülaziz Kıranşal da Türkan Gül'ün vefat haberinin ardından sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşımda bulundu. Kıranşal, "Türkan Gül annemize Allah'ımızdan rahmet yakınlarına da sabır diliyoruz." ifadelerini kullandı.

 Abdülaziz Kıranşal'ın paylaşımı şu şekilde:

Milli Görüş davamıza yıllardır eviyle, ailesiyle, eşiyle, çocuklarıyla, malıyla ve canıyla hizmet eden, İnşaallah günahlarından da umrede kurtulup tertemiz bir şekilde Korona vesilesiyle Rabbine kavuşan Türkan Gül annemize Allah'ımızdan rahmet yakınlarına da sabır diliyoruz...

Yorumlar