Anasayfa /  Kültür sanat

Milletvekili Uzer’den çifte bayram kutlaması

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayarak, Milletin, 30 Ağustos Zaferi ile tarihe geçen ve tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders verdiğini...

Abone ol
Abone ol 29 Ağustos 2017 10:32

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayarak, Milletin, 30 Ağustos Zaferi ile tarihe geçen ve tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders verdiğini söyledi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kurban Bayramı ile ilgili yayımladığı mesajında, 30 Ağustos’un şanlı Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu, bayramların ise milli ve manevi bütünleşmenin en üst seviyede yaşandığı, dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlendiği özel günler olduğunu belirtti.

Milletvekili Uzer, 30 Ağustos mesajında, “Milletimiz, 30 Ağustos Zaferi ile tarihe geçen ve tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders verdi. Türk milleti, hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir. Bu toprakları kanlarıyla sulayan vatan evlatlarına layık olmanın inancı ve gayreti ile milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum” dedi.

“Kırgınlıkları bir tarafa bırakıp kucaklaşabilmeliyiz”

Bayramların, dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlendiği özel günler olduğunu belirten Uzer, “Millet olarak bayramların getirdiği kardeşlik, barış ve huzur ortamının değerini kavrayarak iyiye ve güzele yönelmeli ve hayatımıza hoşgörüyü egemen kılmalıyız. Her türlü dargınlık ve kırgınlıkları bir tarafa bırakıp kucaklaşabilmeliyiz. Bayramları sadece kendimiz, ailemiz ve yakın çevremizle yaşamamalı, yoksullara, öksüz ve yetimlere, engellilere, şehit ailelerine, hastalara ve özellikle ilgiye muhtaç her vatandaşımıza bayramı bayram gibi yaşatmak zorundayız. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, ülkemize ve tüm dünyaya mutluluk getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar