Anasayfa /  Dünya

Mide bulandıran gerçek ortaya çıktı! Gerald Marie'nin tecavüz panosu vardı

Ünlü mankenlik ajansı Elite’in eski başkanı Gerald Marie hakkında cinsel saldırı soruşturması yürütülüyor. O dönemde bu ajansta çalışan iş insanı Omar Harfouch, Marie’nin suç ortaklarıyla istismarlarını yarıştırdığı bir panosu olduğunu iddia etti

Abone ol
Abone ol 11 Mayıs 2021 14:49

Ünlü mankenlik ajansı Elite’in eski başkanı Gerald Marie hakkında cinsel saldırı soruşturması yürütülüyor. O dönemde bu ajansta çalışan iş insanı Omar Harfouch, Marie’nin suç ortaklarıyla istismarlarını yarıştırdığı bir panosu olduğunu iddia etti

Dünya gündemine bomba gibi düşen ünlü mankenlik ajansı Elite’in eski başkanı Gerald Marie hakkındaki cinsel saldırı ve tecavüz soruşturmasının detayları ortaya çıkıyor. Son olarak Lübnanlı iş insanı Omar Harfouch'un ifadeleri kan dondurdu. Omar Harfouch, Gerald Marie'nin suç ortakları cinsel saldırılarının 'çetelesini' tuttukları bir panoya en çok istismarı kimin yaptığına dair sıralama yaptıkları, en genç ve bakire kadınları istismar edenlerin en yüksek puanı aldıkları iğrenç bir yarışma içine girdikleri ortaya çıktı.

Dava sürecini başlatan iddialar 71 yaşındaki Marie’nin 1980 ve 90’larda ajans başkanlığı yaptığı dönemde tecavüzüne uğradığını söyleyen dört kadınla başlayan soruşturma ve sonrasında üç modelin daha cinsel saldırı iddiasıyla genişletildi. 

Aynı zamanda 90'lı yılların en ünlü süper modellerinden biri olan Linda Evangelista'nın da eski kocası olan Marie hakkındaki soruşturma, eski bir BBC çalışanının şikayeti ve üç eski modelin tecavüz iddialarının ardından gelmişti. İş insanı Harfouch, bir zamanlar birlikte çalıştığı Gerald Marie'yi bir 'cinsel avcı' ve kadınlardan bahsederken çok çirkin ve saldırgan bir dil kullanan bir adam olarak tarif ediyor.

Bu korkunç durumu ortaya çıkaran ve Gerald Marie'nin ajans başkanı olduğu yıllarda şahit olduğu durumları anlatan Omar Harfouch'a göre dünya başkentlerinde düzenlenen moda haftaları sonrasında birlikte oldukları kadınları panoya yazarak en çok puanı almaya çalışan Marie ve suç ortakları birbirlerine en genç kadınlarla birlikte olan ya da bakire bir kadını istismar etmelerine göre en çok puanı veriyormuş.

Ne olmuştu?

Dünyaca ünlü Fransız Elites Models mankenlik ajansının eski patronu Gerald Marie hakkında aralarında henüz reşit olmamış bir genç kızın da bulunduğu kişilere cinsel saldırı ve tecavüz ettiği gerekçesiyle Fransa'da soruşturma başlatıldı.

Geçen yıl Fransız makamları tarafından başlatılan soruşturmada dördü İngiliz olan 13 kadın Gerald Marie hakkında cinsel saldırı ve tecavüz suçlamasında bulunmuştu. Marie ise soruşturmanın başından beri bu iddiaları reddediyor.

 

Yorumlar