Anasayfa /  Politika

MHP'li Enginyurt'tan Bülent Arınç'a sert tepki

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Cumhurbaşkanlığı YİK üyesi Bülent Arınç'a yaptığı açıklamalarına tepki göstererek "Yazıklar olsun sana" dedi.

Abone ol
Abone ol 10 Eylül 2019 15:41

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Cumhurbaşkanlığı YİK üyesi Bülent Arınç'ın dün akşam yaptığı açıklamalarına sert tepki gösterdi. Enginyurt, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında "Bülent Arınç'ın söylemleriyle,HDP ve CHP söylemleri arasında hiç fark yok.

Aldığın para haram olsun. Yazıklar olsun sana" dedi.

Bülent Arınç'ın katıldığı canlı yayın programında yaptığı "AKP'den ayrılan veya parti kuranlara hain demenin yanlış olduğu" ve Canan Kaftancıoğlu hakkındaki "Attığı mesajların hiçbirisine katılmıyorum. Ama ifade özgürlüğüne saygı duymalıyız" açıklamaları ile ilgili Enginyurt sosyal medyadan sert tepki gösterdi.

"Devlete seri katil,Ermeni katliamı yapıldı, Cumhurbaşkanı Diktatör demek ifade özgürlüğüymüş. helal sana Demokrat(!)Bülent." diye açıklamada bulunan Enginyurt şöyle devam etti:

"Bülent Arınç, Koskoca Yüksek İstişare Kurulu üyesi yanlış konuşmaz ya! Desem de olmuyor. Bülent Arınç, KHK'lı canlı bomba. Her şeyi yıkabilir. Bülent Arınç'ın söylemleriyle, HDP ve CHP söylemleri arasında hiç fark yok. Aldığın para haram olsun. Seninle ne istişare edilir? Cumhurbaşkanı, Ak Parti'den ayrılanlara her sözü eder, Kayyum atamalarını destekler. Sen farklı telden çalıyorsun. Yazıklar olsun sana."


Yorumlar