Anasayfa /  Foto Galeri

Metin ve Necla Büyükşen çiftinin cinayetinde yeni gelişme! Müge Anlı canlı yayında duyurdu

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına da bir dönem konu olan Büyükşen cinayeti ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Uzun süredir Türkiye’nin konuştuğu Konya'daki Metin ve Necla Büyükşen çifti cinayeti soruşturmasında son dakika gelişmesi yaşandı. Soruşturma kapsamında 7 kişi gözaltına alındı. Peki, Metin ve Nejla Büyükşen cinayeti nedir, çözüldü mü, katil kim, ne oldu? İşte son dakika gelişmesinin detayları...

Metin ve Necla Büyükşen çiftinin cinayetinde yeni gelişme! Müge Anlı canlı yayında duyurdu - Sayfa 1

Konya’nın merkez Karatay ilçesi İsmil Mahallesi'nde 3 Eylül 2018'de evlerinde maskeli bir kişi tarafından av tüfeğiyle vurulan Metin (55) ve Necla (54) Büyükşen çifti hayatını kaybetmiş, pencereden atlayıp kaçan kızları Büşra Büyükşen yaralanmıştı.

Metin ve Necla Büyükşen çiftinin cinayetinde yeni gelişme! Müge Anlı canlı yayında duyurdu - Sayfa 2

Olaya ilişkin 13 Temmuz'da yeniden soruşturma başlatılmış, jandarma ekiplerince 25 şüpheli yakalanmıştı.

Metin ve Necla Büyükşen çiftinin cinayetinde yeni gelişme! Müge Anlı canlı yayında duyurdu - Sayfa 3

Sorgulama neticesinde adliyeye sevk edilen zanlılardan Esra T. ile Abdullah B. "kasten öldürmeye azmettirme", Mustafa O. ve Zekeriya O. da "kasten öldürmeye yardım etme" suçlamasıyla tutuklanmış, 21 kişi jandarmadaki ifadelerinin ardından serbest bırakılmıştı.

Metin ve Necla Büyükşen çiftinin cinayetinde yeni gelişme! Müge Anlı canlı yayında duyurdu - Sayfa 4

Jandarma ekiplerince yapılan çalışma neticesinde Ankara'da yakalanan Afganistan uyruklu şüpheli A.U. da çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklanmıştı.