Anasayfa /  Foto Galeri

Meteoroloji'den kuvvetli yağmur, karla karışık yağmur ve yoğun kar uyarısı! 27 Ocak 2024 Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan son değerlendirmelere göre önümüzdeki 24 saat: Ülkemiz genelinin çok bulutlu, (Çanakkale hariç) Marmara, Doğu Akdeniz'in doğusu, (Konya hariç) İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri'nin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den kuvvetli yağmur, karla karışık yağmur ve yoğun kar uyarısı! 27 Ocak 2024 Hava Durumu - Sayfa 1

Meteoroloji'den kuvvetli yağmur, karla karışık yağmur ve yoğun kar uyarısı! 27 Ocak 2024 Hava Durumu

Meteoroloji'den kuvvetli yağmur, karla karışık yağmur ve yoğun kar uyarısı! 27 Ocak 2024 Hava Durumu - Sayfa 2

Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan son değerlendirmelere göre önümüzdeki 24 saat: Ülkemiz genelinin çok bulutlu, (Çanakkale hariç) Marmara, Doğu Akdeniz'in doğusu, (Konya hariç) İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri'nin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kıyılarda yağmur ve sağanak, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların Doğu Karadeniz kıyı illeri ile Bolu, Zonguldak, Bartın ve Düzce'de, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Bingöl ve Muş çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde pus ve yer yer sis ile birlikte iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den kuvvetli yağmur, karla karışık yağmur ve yoğun kar uyarısı! 27 Ocak 2024 Hava Durumu - Sayfa 3

HAVA SICAKLIĞI:

 Sıcaklıkların kuzey ve iç kesimlerde mevsim normallerinin 1-3 derece altında, diğer yerlerde normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den kuvvetli yağmur, karla karışık yağmur ve yoğun kar uyarısı! 27 Ocak 2024 Hava Durumu - Sayfa 4

RÜZGAR: 

Genellikle kuzeybatı ve batılı, yurdun güneydoğu kesimlerinde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güney ve doğusu ile Orta Karadeniz kıyılarında kuzeybatılı yönlerden kuvvetli eseceği tahmin ediliyor.