Anasayfa /  Foto Galeri

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 2 Kasım 2023 Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun Kuzey ve Doğusu, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz'in iç kesimleri, yağışlı geçecek. Yağışların Trakya, İstanbul, Kocaeli, Bursa, Yalova, Balıkesir, Çanakkale, İzmir ve Manisa çevreleri ile Aydın'ın kıyı kesimleri ve Muğla'nın batı kıyı ilçelerinin yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 2 Kasım 2023 Hava Durumu - Sayfa 1

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 2 Kasım 2023 Hava Durumu

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 2 Kasım 2023 Hava Durumu - Sayfa 2

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun Kuzey ve Doğusu, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz ( Artvin hariç), Doğu Anadolu'nun güney ve batısı, Güney Doğu Anadolu ( Kilis ve Gaziantep haric ) ile Erzurum ve Muş çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Trakya, İstanbul, Kocaeli, Bursa, Yalova, Balıkesir, Çanakkale, İzmir ve Manisa çevreleri ile Aydın'ın kıyı kesimleri ve Muğla'nın batı kıyı ilçelerinin yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 2 Kasım 2023 Hava Durumu - Sayfa 3

HAVA SICAKLIĞI: 

Hava sıcaklıklarının yağışlı hava ile birlikte biraz azalacağı, yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 2 Kasım 2023 Hava Durumu - Sayfa 4

RÜZGAR: 

Güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış anında kuvvetli eseceği tahmin ediliyor.