Anasayfa /  Foto Galeri

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı! Bu ilede yaşayanlar dikkat | 1 Kasım 2020 Pazar hava durumu

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı! Meteoroloji, Pazar sabah saatlerinden itibaren Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde yerel olarak kuvvetli yağış bekliyor. İşte 1 Kasım 2020 Pazar hava durumu.

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı! Bu ilede yaşayanlar dikkat | 1 Kasım 2020 Pazar hava durumu - Sayfa 1

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı | 1 Kasım 2020 Pazar hava durumu

Meteoroloji, Pazar sabah saatlerinden itibaren Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde yerel olarak kuvvetli yağış bekliyor. İşte 1 Kasım 2020 Pazar hava durumu.

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı! Bu ilede yaşayanlar dikkat | 1 Kasım 2020 Pazar hava durumu - Sayfa 2

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Batı ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeybatısı ile Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Samsun, Ordu, Tokat, Kayseri, Sivas ve Elazığ çevreleri ile Hatay kıyı kesiminin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların;  sabah saatlerinden itibaren Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı! Bu ilede yaşayanlar dikkat | 1 Kasım 2020 Pazar hava durumu - Sayfa 3

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
Yağışların; yarın (Pazar) sabah saatlerinden itibaren Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı! Bu ilede yaşayanlar dikkat | 1 Kasım 2020 Pazar hava durumu - Sayfa 4

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI
Rüzgarın; İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Batı Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısında güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi beklendiğinden meydana gelmesi muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.