Anasayfa /  Foto Galeri

Meteoroloji'den kuvvetli rüzgar uyarısı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 20 Ekim 2023 Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz'in doğusu, Güneydoğu Anadolu'nun batısı ve Doğu Anadolu'nun güneydoğusunun sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Meteoroloji'den kuvvetli rüzgar uyarısı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 20 Ekim 2023 Hava Durumu - Sayfa 1

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz'in doğusu, Güneydoğu Anadolu'nun batısı ve Doğu Anadolu'nun güneydoğusunun sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

Meteoroloji'den kuvvetli rüzgar uyarısı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 20 Ekim 2023 Hava Durumu - Sayfa 2

Rüzgarın Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Meteoroloji'den kuvvetli rüzgar uyarısı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 20 Ekim 2023 Hava Durumu - Sayfa 3

HAVA SICAKLIĞI:

 Hava sıcaklıklarının yarın (Cuma) yurt genelinde artacağı, yurdun doğusunda mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde normallerinin 3-6 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den kuvvetli rüzgar uyarısı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 20 Ekim 2023 Hava Durumu - Sayfa 4

RÜZGAR: 

Rüzgarın güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yarın öğle saatlerinden sonra Marmara'da güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.