Anasayfa /  Foto Galeri

Meteoroloji'den bu iller için kuvvetli yağış, sel, heyelan uyarısı! 11 Aralık 2023 Hava Durumu

Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu karadeniz'in batısı, Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Denizli, Afyonkarahisar, Ordu, Tokat ve Malatya çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Antalya çevreleri, Muğla Kıyıları ve Mersin'in Batısında yer yer kuvvetli olması beklenen yağışların genellikle yağmur ve sağanak, gece saatlerinde Batı Akdeniz'in Toroslar mevkiinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den bu iller için kuvvetli yağış, sel, heyelan uyarısı! 11 Aralık 2023 Hava Durumu - Sayfa 1

Meteoroloji'den bu iller için kuvvetli yağış, sel, heyelan uyarısı! 11 Aralık 2023 Hava Durumu

Meteoroloji'den bu iller için kuvvetli yağış, sel, heyelan uyarısı! 11 Aralık 2023 Hava Durumu - Sayfa 2

Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu karadeniz'in batısı, Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Denizli, Afyonkarahisar, Ordu, Tokat ve Malatya çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Antalya çevreleri, Muğla Kıyıları ve Mersin'in Batısında yer yer kuvvetli olması beklenen yağışların genellikle yağmur ve sağanak, gece saatlerinde Batı Akdeniz'in Toroslar mevkiinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde Marmara, İç Ege, İç Anadolu, Doğu Anadolu'nun puslu yer yer sisli geçecegi bekleniyor

Meteoroloji'den bu iller için kuvvetli yağış, sel, heyelan uyarısı! 11 Aralık 2023 Hava Durumu - Sayfa 3

HAVA SICAKLIĞI: 

Hava sıcaklığının yurdun batı kesimlerinde 3-5 derece üzerinde , diger yerlerde mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.

Meteoroloji'den bu iller için kuvvetli yağış, sel, heyelan uyarısı! 11 Aralık 2023 Hava Durumu - Sayfa 4

RÜZGAR: 

Genellikle güney ve doğu, Karadeniz kıyılarında kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.