Anasayfa /  Foto Galeri

Meteoroloji'den 5 Kasım Cuma hava durumu açıklaması: Sıcaklıklar artacak

Meteoroloji'nin son hava durumu raporuna göre Türkiye genelinde pastırma yazı sıcakları etkisini sürdürüyor. Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üstünde seyrederken, Türkiye'nin tamamı güneşli veya parçalı bulutlu bir gün geçirecek. Meteoroloji, Marmara, Ege, İç Anadolu, Karadeniz ve Doğu Anadolu'da pus ve sis hadisesi beklendiğini duyurdu. İşte 5 Kasım Meteoroloji'den il il hava durumu raporu...

Meteoroloji'den 5 Kasım Cuma hava durumu açıklaması: Sıcaklıklar artacak - Sayfa 1

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika açıklamasında detaylar paylaşıldı. Hangi il kaç dereceyi görecek? Pastırma sıcakları kaç gün sürecek? Özellikle hafta sonunda hava durumunun nasıl olacağını merak edenler için tüm detaylar...

Meteoroloji'den 5 Kasım Cuma hava durumu açıklaması: Sıcaklıklar artacak - Sayfa 2

Vatandaşlar hafta sonu hava nasıl olacak sorusuna yanıt ararken, Meteoroloji, merakla beklenen yeni hava durum raporunu duyurdu. 

Hava sıcaklıkları Türkiye genelinde mevsim normallerinin 4 ile 6 derece üzerinde seyrediyor. Bu durum Marmara, Ege, İç Anadolu, Karadeniz ve Doğu Anadolu’da genellikle sabah ve gece saatlerinde sisli, puslu bir hava oluşturuyor.

Denizlerde rüzgar çoğunlukla orta kuvvetin altında esiyor. Yalnızca Batı Karadeniz’de orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Meteoroloji'den 5 Kasım Cuma hava durumu açıklaması: Sıcaklıklar artacak - Sayfa 3

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarının yurt genelinde mevsim normallerinin 4-6 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

Meteoroloji'den 5 Kasım Cuma hava durumu açıklaması: Sıcaklıklar artacak - Sayfa 4

RÜZGAR: Batı kesimlerde güney yönlerden, ülkemizin doğusunda kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.