Anasayfa /  Foto Galeri

Meteoroloji uyardı: Yağışlı hava dalgası geliyor

Pazar günü Marmara, Ege ve Batı Akdeniz’de başlayacak yağışların, Pazartesi ve Salı günleri Doğu Karadeniz kıyıları ile Doğu Anadolu’nun doğusu dışında ülke genelinde etkili olacağı tahmin ediliyor. Yağışların kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak, iç kesimlerde ise karla karışlık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.

Meteoroloji uyardı: Yağışlı hava dalgası geliyor - Sayfa 1

Meteoroloji uyardı: Yağışlı hava dalgası geliyor

Meteoroloji uyardı: Yağışlı hava dalgası geliyor - Sayfa 2

Yurtta Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Akdeniz'in doğusu, Doğu Anadolu'nun güney ve batısı, Güneydoğu Anadolu ile Zonguldak, Bartın, Sinop, Tokat, Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Bayburt, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Niğde, Erzurum ve Ağrı çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu ve kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Meteoroloji uyardı: Yağışlı hava dalgası geliyor - Sayfa 3

MARMARA'DA FIRTINA ARA VERDİ

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle kuzeyli, güneydoğu kesimlerde doğu ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Meteoroloji uyardı: Yağışlı hava dalgası geliyor - Sayfa 4

YENİ YAĞIŞ DALGASI GELİYOR

İşte Meteorolojinin haftalık hava tahmini...