Anasayfa /  Foto Galeri

Meteoroloji uyardı! Hafta sonu plan yapacaklar dikkat, kış geri dönüyor

Meteoroloji uyardı! Hafta sonu plan yapacaklar dikkat, kış geri dönüyor - Sayfa 1

Meteoroloji, İstanbul'da hafta başında 20 dereceye yaklaşan sıcaklıkların yarından itibaren düşüşe geçeceğini duyurdu. İstanbul'da sıcaklıklar Pazar gecesi 3 dereceye düşecek. İç Anadolu Bölgesi ve Doğu Anadolu'nun birçok şehrinde ise kar yağışı bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan son tahminlerine göre hafta başında sıcaklıkların 20 dereceye yaklaştığı İstanbul'da yarından itibaren soğuk hava etkisini gösterecek.

Meteoroloji uyardı! Hafta sonu plan yapacaklar dikkat, kış geri dönüyor - Sayfa 2

İSTANBUL'DA HAVA SICAKLIKLARI HIZLA DÜŞECEK Hava sıcaklıkları yarından itibaren hızla düşecek ve yurdun önemli bir kısmında yağış görülecek. Yağışlar iç ve doğu kesimlerde kar olarak gözlenecek. İstanbul'da ise hava sıcaklıkları hızlı şekilde düşecek, pazar gecesi İstanbul'da havanın 3 derece olması bekleniyor.

Meteoroloji uyardı! Hafta sonu plan yapacaklar dikkat, kış geri dönüyor - Sayfa 3

MARMARA VE KUZEY EGE'DE KUVVETLİ RÜZGAR Rüzgarın ise yurt genelinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneybatısı ile Kuzey Ege kıyılarında yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji uyardı! Hafta sonu plan yapacaklar dikkat, kış geri dönüyor - Sayfa 4

ORDU, ARTVİN VE SAMSUN'DA SAĞANAK YAĞIŞ Yapılan son değerlendirmelere göre, Doğu Karadeniz kıyıları, Ordu ve Artvin çevreleri ile Samsun'un doğu ilçelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Marmara'nın doğusu ile iç ve doğu kesimlerde yer yer pus hadisesi ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.