Anasayfa /  Foto Galeri

Meteoroloji son güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 3 Mart 2024 Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: : Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın güney ve doğusu ile Tekirdağ çevreleri, Ege, Batı Akdeniz ile Doğu Akdeniz'in doğusu, (Sivas hariç) İç Anadolu, (Ordu hariç) Batı ve Orta Karadeniz, Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Malatya çevrelerinin yağışlı geçeceği, yağışların güney kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak diğer yerlerde genellikle yağmur ve sağanak şeklinde görüleceği tahmin ediliyor

Meteoroloji son güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 3 Mart 2024 Hava Durumu - Sayfa 1

Meteoroloji son güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 3 Mart 2024 Hava Durumu

Meteoroloji son güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 3 Mart 2024 Hava Durumu - Sayfa 2

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: : Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın güney ve doğusu ile Tekirdağ çevreleri, Ege, Batı Akdeniz ile Doğu Akdeniz'in doğusu, (Sivas hariç) İç Anadolu, (Ordu hariç) Batı ve Orta Karadeniz, Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Malatya çevrelerinin yağışlı geçeceği, yağışların güney kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak diğer yerlerde genellikle yağmur ve sağanak şeklinde görüleceği tahmin ediliyor. Doğu kesimlerde pus ve yer yer sis görüleceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

Meteoroloji son güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 3 Mart 2024 Hava Durumu - Sayfa 3

HAVA SICAKLIĞI: 

Hava sıcaklıklarının iç kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji son güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 3 Mart 2024 Hava Durumu - Sayfa 4

RÜZGAR: 

Genellikle güneyli yönlerden, Trakya ile yurdun güneydoğu kesimlerinde kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.