Anasayfa /  Foto Galeri

Meteoroloji son güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 28 Mart 2024 Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Edirne'nin güneyi, Çanakkale, Aydın'ın güneyi, Muğla, Kahramanmaraş, Kayseri, Nevşehir, Tokat Sivas, Yozgat, Elazığ, Adıyaman, Batman, Şanlıurfa, Diyarbakır ve Siirt çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji son güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 28 Mart 2024 Hava Durumu - Sayfa 1

Meteoroloji son güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 28 Mart 2024 Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Edirne'nin güneyi, Çanakkale, Aydın'ın güneyi, Muğla, Kahramanmaraş, Kayseri, Nevşehir, Tokat Sivas, Yozgat, Elazığ, Adıyaman, Batman, Şanlıurfa, Diyarbakır ve Siirt çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor. Marmara ve Ege Bölgelerinde toz taşınımı bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunmaktadır. Rüzgar'ın Yurdun batı kıyılarında öğle saatlerinden kuvvetli (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor.

Meteoroloji son güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 28 Mart 2024 Hava Durumu - Sayfa 2

HAVA SICAKLIĞI: 

Hava sıcaklıklarının iç ve doğu kesimlerde 3 ila 6 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji son güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 28 Mart 2024 Hava Durumu - Sayfa 3

RÜZGAR: 

Rüzgarın genellikle güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, ülkemizin n batı kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

Meteoroloji son güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 28 Mart 2024 Hava Durumu - Sayfa 4

TOZ TAŞINIMI UYARISI:

Marmara ve Ege’de yer yer toz taşınımı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.