Anasayfa /  Foto Galeri

Meteoroloji son güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 27 Mart 2024 Hava Durumu

Ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara, İç Ege'nin kuzey kesimleri, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ve Doğu Akdeniz'in doğusu, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Batı Karadeniz'in batısı ve Doğu Karadeniz ile Güneydoğu ve Doğu Anadolu'nun güneydoğusunun yağışlı geçeceği, yağışların genellikle sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yağış beklenen yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görüleceği tahmin ediliyor

Meteoroloji son güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 27 Mart 2024 Hava Durumu - Sayfa 1

Meteoroloji son güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 27 Mart 2024 Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara, İç Ege'nin kuzey kesimleri, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ve Doğu Akdeniz'in doğusu, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Batı Karadeniz'in batısı ve Doğu Karadeniz ile Güneydoğu ve Doğu Anadolu'nun güneydoğusunun yağışlı geçeceği, yağışların genellikle sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yağış beklenen yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görüleceği tahmin ediliyor. Marmara ve Ege Bölgelerinde toz taşınımı bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

Meteoroloji son güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 27 Mart 2024 Hava Durumu - Sayfa 2

HAVA SICAKLIĞI: 

Hava sıcaklıklarının yarın (Çarşamba) iç ve batı kesimlerde hissedilir miktarda (3-6 derece) artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji son güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 27 Mart 2024 Hava Durumu - Sayfa 3

RÜZGAR: 

Rüzgarın genellikle güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile Güney Ege'de kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

Meteoroloji son güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 27 Mart 2024 Hava Durumu - Sayfa 4

TOZ TAŞINIMI UYARISI:

Marmara ve Ege’de yer yer toz taşınımı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.