Anasayfa /  Foto Galeri

Meteoroloji son güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 24 Mart 2024 Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, İç Anadolu’nun doğusu, Orta Karadeniz ve Sinop çevreleri, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile doğu kıyıları, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Siirt çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Karadeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu’da yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Meteoroloji son güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 24 Mart 2024 Hava Durumu - Sayfa 1

Meteoroloji son güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 24 Mart 2024 Hava Durumu

Meteoroloji son güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 24 Mart 2024 Hava Durumu - Sayfa 2

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, İç Anadolu’nun doğusu, Orta Karadeniz ve Sinop çevreleri, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile doğu kıyıları, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Siirt çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Karadeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu’da yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

Meteoroloji son güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 24 Mart 2024 Hava Durumu - Sayfa 3

HAVA SICAKLIĞI: 

Hava sıcaklıklarının yurt genelinde 2-6 derece artması bekleniyor.

Meteoroloji son güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 24 Mart 2024 Hava Durumu - Sayfa 4

RÜZGAR:

 Rüzgarın genellikle güneyli, Akdeniz Bölgesi ile Güneydoğu Anadolu'nun batısında kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.