Anasayfa /  Foto Galeri

Meteoroloji son güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 14 Ekim 2024 Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Muğla, Ş.Urfa, Van ve Iğdır çevreleri dışında kalan yerlerin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde görülecek olan yağışaların; İskenderun Körfezi çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji son güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 14 Ekim 2024 Hava Durumu - Sayfa 1

Meteoroloji son güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 14 Ekim 2024 Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Muğla, Ş.Urfa, Van ve Iğdır çevreleri dışında kalan yerlerin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde görülecek olan yağışaların; İskenderun Körfezi çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunun yüksek kar örtüsüne sahip dik yamaçlarında çığ tehlikesi bulunmaktadır. Yurdun doğu kesimlerinde toz taşınımı beklenmektedir.

Meteoroloji son güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 14 Ekim 2024 Hava Durumu - Sayfa 2

HAVA SICAKLIĞI: 

Yarın yurt genelinde 1-3 derece azalması beklenen sıcaklıkların mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji son güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 14 Ekim 2024 Hava Durumu - Sayfa 3

RÜZGAR: 

Genellikle kuzey ve batılı, yurdun doğu kesimlerinde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, esmesi bekleniyor.

Meteoroloji son güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 14 Ekim 2024 Hava Durumu - Sayfa 4

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI:

Yarın (Cuma) beklenen yağışların İskenderun Körfezi çevrelerinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.