Anasayfa /  Foto Galeri

Meteoroloji kuvvetli yağışlara karşı uyardı! 6 Ekim Hava Durumu

Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Afyonkarahisar, Denizli, Adana, Mersin ve Gümüşhane çevreleri ile Hatay’ın kıyı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji kuvvetli yağışlara karşı uyardı! 6 Ekim Hava Durumu - Sayfa 1

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI; Yağışların; Tokat, Ordu, Giresun, Kastamonu'nun kıyı ilçeleri ile Ankara'nın güney, Afyonkarahisar'ın doğu, Konya, Isparta ve Sivas'ın 'nın kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, heyelan, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Marmara ile Kıyı Ege’de kuzey yönlerden, Doğu Anadolu’nun kuzeyinde güney yönlerden kuvvetli (40-70 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir..

Meteoroloji kuvvetli yağışlara karşı uyardı! 6 Ekim Hava Durumu - Sayfa 2

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, doğusunun yerel olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, kuzey yönlerden kuvvetli (40-70 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

EDİRNE 9°C, 22°C

Parçalı bulutlu

İSTANBUL 15°C, 22°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı

KIRKLARELİ 10°C, 22°C

Parçalı bulutlu

KOCAELİ 12°C, 22°C

Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı

EGE

Parçalı ve az bulutlu, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Afyonkarahisar ve Denizli çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, bu akşam saatlerinde Afyonkarahisar'ın doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR 9°C, 19°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ve yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, bu akşam saatlerinde doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

DENİZLİ 13°C, 26°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı

İZMİR 16°C, 27°C

Az bulutlu

MANİSA 14°C, 27°C

Parçalı bulutlu

Meteoroloji kuvvetli yağışlara karşı uyardı! 6 Ekim Hava Durumu - Sayfa 3

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz ile Adana ve Mersin çevreleri ile Hatay'ın kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, bu akşam saatlerinde Isparta'nın kuzey kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

ADANA 20°C, 31°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Perşembe) sabah kıyıları ile öğle saatlerinden sonra il geneli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

ANTALYA 21°C, 28°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

HATAY 19°C, 28°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Perşembe) kıyı kesimleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

ISPARTA 10°C, 23°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ve yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, bu akşam saatlerinde kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu akşam akşam saatlerinde Ankara'nın güney, Konya ve Sivas'ın kuzey kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

ANKARA 11°C, 18°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde güney kesimlerinde kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

ESKİŞEHİR 9°C, 20°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı

KONYA 13°C, 19°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam kuzeyi ile yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, bu akşam saatlerinde kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

SİVAS 10°C, 20°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde kuzey kesimleri kuvvetli olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

Meteoroloji kuvvetli yağışlara karşı uyardı! 6 Ekim Hava Durumu - Sayfa 4

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam saatlerinde Kastamonu'nun kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

BOLU 6°C, 18°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı

DÜZCE 11°C, 22°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı

KASTAMONU 8°C, 15°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ve gece kıyıları ile yarın (Perşembe) il geneli aralıklı sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Yağışların bu akşam saatlerinde yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

SİNOP 17°C, 22°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Gümüşhane çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Ordu, Giresun ve Tokat çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

AMASYA 14°C, 19°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

ARTVİN 15°C, 19°C

Parçalı ve çok bulutlu, kıyıları aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

SAMSUN 16°C, 20°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

TRABZON 17°C, 20°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı