Anasayfa /  Foto Galeri

Merve Dizdar'ın 'Gülben' itirafı olay oldu! İşte o çok konuşulacak açıklamalar

'Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar All Magazin'e samimi açıklamalarda bulundu. Dizdar, 'Her çektiğim zor sahnenin gecesinde eve gidince düşünüyorum. Uyuyamıyorum bir süre. Gülben'i düşünüyorum.' dedi.

Merve Dizdar'ın  'Gülben' itirafı olay oldu! İşte o çok konuşulacak açıklamalar - Sayfa 1

Son günlerde Masumlar Apartmanı dizisiyle gündem olan güzel oyuncu Merve Dizdar, Gülben karakteriyle gönüllere taht kurdu. Dizdar, başarılı oyuncu ile sosyal medyada gündem oldu. Dizdar'ın hayatı yakın mercek altına alındı. Son sineme filmi Eltilerin Savaşı ile de alkış toplayan Merve Dizdar'ın eşinin de çok ünlü bir oyuncu olduğunu duyanlar şaşırıyor. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 oyuncularından Gürhan Altundaşar ile evli olan Dizdar, yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla da büyük beğeni alıyor. Başarılı oyuncu verdiği röportajda çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte Merve Dizdar'dan çok konuşulacak açıklamalar…

Merve Dizdar'ın  'Gülben' itirafı olay oldu! İşte o çok konuşulacak açıklamalar - Sayfa 2

Oyuncu Merve Dizdar, Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Gülben karakteriyle ilgili konuştu.

Merve Dizdar'ın  'Gülben' itirafı olay oldu! İşte o çok konuşulacak açıklamalar - Sayfa 3

All magazin dergisine konuşan Merve Dizdar, son günlerde gündem olan dizisiyle ilgili çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Merve Dizdar'ın  'Gülben' itirafı olay oldu! İşte o çok konuşulacak açıklamalar - Sayfa 4

"ÇEKİMDEN SONRA UYUYAMIYORUM"

Oynadığı karakterden çok etkilendiğini söyleyen Dizdar, "Her çektiğim zor sahnenin gecesinde eve gidip düşünüyorum. Uyuyamıyorum bir süre.