Anasayfa /  Foto Galeri

Merve Boluğur'dan Bodrum'da gittiği restoranın uçuk fiyatlarına tepki

Bodrum'da gittiği restorandaki yüksek fiyatları gören Merve Boluğur, tepkisini dile getirdi. Instagram'dan konuyla alakalı paylaşımda bulunan ünlü oyuncu, "Bu nedir baba?" dedi

Merve Boluğur'dan Bodrum'da gittiği restoranın uçuk fiyatlarına tepki - Sayfa 1

'Acemi Cadı', 'Küçük Sırlar' ve 'Kuzey Güney' gibi pek çok dizide rol alan Merve Boluğur (34), tatilini sürdürüyor. Bodrum'da vakit geçiren ünlü oyuncu, akşam yemeği için gittiği restorandaki fiyatlar karşısında şaşkınlığını dile getirdi.

Merve Boluğur'dan Bodrum'da gittiği restoranın uçuk fiyatlarına tepki - Sayfa 2

"BU NEDİR BABA!"

Menüde yer alan 615 TL'lik deniz mahsulleri tabağını gören Boluğur, tepkisini sosyal medya hesabı üzerinden gösterdi. Ünlü oyuncu, sosyal medyadan yayınladığı gönderisine, "Bro sahne yapayım ben... Bu nedir baba, abo!" ifadelerini not düştü.

Merve Boluğur'dan Bodrum'da gittiği restoranın uçuk fiyatlarına tepki - Sayfa 3

İLK KEZ SAHNE ALDI

Öte yandan sürpriz bir kararla müziğe yöneldiğini açıklayan ve geçtiğimiz haziran ayında 'Şşşşşşttttt' adlı şarkısını çıkaran Boluğur, ilk kez sahne almıştı.

Nişantaşı'ndaki bir mekanda dinleyicileriyle bir araya gelen Boluğur, DJ'in çaldığı Tarkan başta olmak üzere birçok sanatçının şarkısına 'playback' yaparak eşlik etmişti.

Merve Boluğur'dan Bodrum'da gittiği restoranın uçuk fiyatlarına tepki - Sayfa 4

"HEP YANLIŞ SEÇTİM!"

Gece için yeşil uzun bir elbise giymeyi tercih eden ünlü isim, ilerleyen saatlerde ise, "Ben yanlış insan seçme bürosuyum. Hep yanlış seçtim, artık seçecek bir şey kalmadı. sonuç ortada!" şeklindeki sözleriyle dikkat çekmişti.