Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Meral Akşener, Mansur Yavaş ile iftar buluşmasında bir araya geldi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Ankara İftar Buluşması" programında bir araya geldi. Akşener, 31 Mart seçimlerinde Millet İttifakı olarak seçime girmeleri için teklifi kendilerinin götürdüğünü belirterek, "Koray Bey burada, randevusunu ben aldım, partimizin teklifini Sayın Kılıçdaroğlu'na o götürdü." dedi.

Abone ol
Abone ol 25 Nisan 2022 23:42

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Yaşamkent'te bir restoranda, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

MANSUR YAVAŞ'A ÖZGÜ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a atılan bütün iftiraları Millet İttifakı meclis üyelerinin çalışmalarıyla silip attıklarını belirten Akşener, "Sosyal belediyecilik denilen meselenin, en önemlisi, ne olduğunu cümle aleme gösterdi. Dolayısıyla, şimdi çalmayınca, çaldırmayınca, israf etmeyince, ettirmeyince, yolsuzluk yapmayınca ve yaptırmayınca demek ki her türlü baskıya ve zorluğa rağmen para yetiyormuş." diye konuştu.

2023 seçimleri için Akşener, "Önümüzde bir seçim var, erken veya geç, bu insanlar için çalışacağız, bu insanların hakkı ve hukuku için çalışacağız." dedi.

31 Mart Yerel Seçimleri ile ilgili Akşener şu değerlendirmeleri yaptı:

Biz 31 Mart'a giderken o teklifi, o birlikteliği öneren biziz. Koray Bey burada, randevusunu ben aldım, partimizin teklifini Sayın Kılıçdaroğlu'na o götürdü. Dolayısıyla bugün İstanbul ellerinden gitmişse ağaların, Ankara'da işte Mansur Bey seçilmişse bu birlikteliği öneren, sadece oylarımızdan bahsetmiyorum, bakın 'Oylarımızla biz seçtirdik' dersek yanlış, herkesin oyu var ama bu sinerjiyi, bu enerjiyi, bu birlikteliği öneren ve arkasında duran biziz. Bunu da sağlayan sizsiniz.

Yorumlar