Anasayfa /  Foto Galeri

Merakla beklenen filmin özel gösterimi yapıldı!

Cuma günü itibarıyla sinema salonlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanan, yapımını Medyapım, Ay Yapım, Cj Entertainment’ın üstlendiği, Aslı T. Kızmaz’ın aynı isimli çok satan kitabından uyarlanan ‘Benden Ne Olur?’ için 11 Ocak Salı akşamı Kanyon Cinemaximum sinemalarında özel bir gösterim gerçekleştirildi. Uzun bir aranın ardından bir araya gelen ‘Benden Ne Olur?’ oyuncuları ve ekibi merakla beklenen filmi davetlilerle birlikte izledi.

Merakla beklenen filmin özel gösterimi yapıldı! - Sayfa 1

Yönetmenliğini Murat Şenöy’ün yaptığı, 21’inci yüzyılın modern kadınının eğlenceli maceralarını perdeye taşıyacak ‘Benden Ne Olur?’un özel gösterimine Ertuğrul Özkök, İlker Kızmaz, Ali Atay, Furkan Andıç, Cem Cücenoğlu, Dilara Kırmıt, Sitare Akbaş, Alican Aytekin, Gökhan Mumcu, Sevda Baş ve Burak Güneş gibi sinema, televizyon ve sosyal medya dünyasından ünlü isimler katıldı.

Merakla beklenen filmin özel gösterimi yapıldı! - Sayfa 2

Gösterime rahatsızlığı sebebiyle katılamayacağı düşünülen filmin başrol oyuncusu Hazal Kaya, geceye saatler kala test sonucu negatif gelince organizasyona katıldı ve tüm ekibi sevince boğdu. Gösterim öncesi düzenlenen basın toplantısında Hazal Kaya, Onur Tuna, Enis Arıkan, Aslı T. Kızmaz, Selin Şekerci, Elçin Afacan, Cem Belevi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Merakla beklenen filmin özel gösterimi yapıldı! - Sayfa 3

Filmde Sertab Bal karakterini canlandıran ünlü yıldız Hazal Kaya: şunları söyledi:

Merakla beklenen filmin özel gösterimi yapıldı! - Sayfa 4

"Gelip gelemeyeceğim belli değildi bu sabah azimle negatife döndüm. Bu film tam pandeminin ortasında çekildi, daha aşı yoktu ortada. Hepimiz için umut ışığı oldu aslında o zamanda sete çıkıp çalışıyor olmak. O günden beri de hep umut ışığı gibi hayatımızda bu film."