Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Türkiye Tarım Kredi Kooperatiflerine İki Farklı Kadroda 37 Personel Alımı Yapılacak

Konya Bölge birliğine bağlı illerde görevlendirilmek üzere ziraat mühendisi ile kooperatif görevlisi alımları için adaylar başvurularını tamamlaması gerekiyor. 

Abone ol
Abone ol 17 Ocak 2019 20:06

2 Ocak tarihinde alınmaya başlanan başvurularının kısa bir süre sonra tamamlanacak.

37 MEMUR ALINACAK

Başvuru genel şartlarında adayların T.C. vatandaşı olmaları, 11 Şubat 1989 ve daha sonrası bir tarihte dünyaya gelmemiş olmaları 30 yaşından büyük olmaları, erkek adaylardan halen askerlik görevini yapanlar başvuru yapabilecekler. 

Askerlik görevini sürdürürken sınava katılabilecekler. Kamu haklarından mahrum olmamak, medeni hakları kullanma ehliyetine sahip olmak, taksirli suçlar hariç 6 ay yada daha fazla hapis cezasından mahkum olmamak. 

İlanda belirtilen suçlardan mahkum olmamak, görevini Türkiye’nin her yerinde yapmaya elverişli olması kayıtsız şartsız kabul etmesi sürdürmeye engel herhangi bir akli ve bedeni hastalığının bulunmaması istenilmektedir.

2 Ocak tarihinde başlayan başvuruların 18 Ocak tarihi saat 18:00’a kadar tamamlanması gerekiyor. Başvurular sade şahsen yapılacak ve Konya Bölge Birliği tarafından başvuru alınacak. 

İş talep formu ile istenilen evrakların belirtilen tarih aralığında teslim etmeleri gerekiyor. Başvuru değerlendirmesi KPSS puan türlerine göre yapılacak.  Adayların belirtilen puan türlerinden en az 60 ve üzeri puanlarının olması ile başvuru yapabilecekler. Puan türlerinden yapılan sıralamada istihdam edilecek  personel sayısının 5 katı kadar aday mülakat sınavına çağırılacak.


Yorumlar