Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Türk Kızılayı tecrübe şartı olmadan lise ve lisans mezunu personel alımı yapacak!

Türk Kızılayı Lise ve Lisans Mezunu Personel Alımı Yapacak! Türk Kızılayı lise mezunu yeni personel alım ilanı daha açıkladı. Kızılay tecrübe şartı olmadan başvuru yapılabileceği alımlara başvurular başladı. Hangi kadrolarda alımlar yapılacak? Başvuru şartları haberimizde

Abone ol
Abone ol 09 Kasım 2018 12:34

Türk Kızılayı tecrübe şartı olmadan lise ve lisans mezunu personel alımı yapacak!

Türk Kızılayı farklı illerde görevlendirilmek üzere lise mezunu personel alımı yapılacağını açıkladı.

Türkiye'de ve Dünyada bir çok ülkeye yapılan insani yardımlarla kuruluşının 150. yılını kutlayan Kızılay 7 Bin'den fazla sayıdaki personel kadrosundaki ihtiyaçları gidermek için ilanlar açıkladı. 8,6 Milyar dolar rakam iken Dünyada en fazla insanı yardımı yapan Kızılay'a yapılacak alımlarda hangi kadrolarda personel ihtiyacı olduğu açıklandı.

8 Kasım tarihinde açıklanan ilana göre Şanlıurfa, İzmir, Gaziantep, Hatay Mardin ve kayseri illerinde çocuk etkinlik görevlisi alımı yapılacak. Suriyeli çocuk ve gençlerin psikososyal gelişimine katkı yapmak ve destek programlarını yürütmek için program kapsamındaki faaliyetlerin idari işlerini yürütmek, iş ve zaman planı hazırlamak, düzenli raporlar hazırlamak gibi görevleri yapmak üzere görevleri bulunacak.

Adayların lisans mezunu olması, çocuk gelişimi rehberlik ve psikolojik danışmanlık Okul öncesi öğretmenliği mezunu olmak, iyi derecede Arapça bilmek, iletişim yeteneği yüksek, akıcı ve etkin konuşabilen adayların başvuru yapması istenildi.





ALIM YAPILACAK KADROLAR;

Alım yapılacak kadrolarda Çocuk Etkinlik Görevlisi Acil Yardım ve Afet Yönetim Uzmanı Acil Yardım ve Afet Yönetim Uzman Yardımcısı Gençlik Çalışanı Reporting/ Data Specialist İdari İşler Personeli (Engelli)-İstanbul-Kayseri Sosyal Hizmet Uzmanı İnsan Kaynakları İş Ortağı Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı Performans ve Yetenek Yönetimi Uzmanı Çalışan Bağlılığı ve İç İletişim Uzmanı Çalışan Eğitim ve Gelişim Uzmanı Çalışan Eğitim ve Gelişim Müdürü Organizasyonel Gelişim ve Ücret Yönetimi Uzmanı Program/ Project Assistant SAP Teknik Uzman (BASIS, Security) SAP Teknik Uzman (BO, BW, İş Zekası Uzmanı) SAP Uygulama Uzmanı bulunuyor.



İlanlara erişmek için TIKLAYIN


Yorumlar