Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Türk Kızılayı KPSS Şartsız Personel Alımı Yapıyor! İşte Alım Şartları

Türk Kızılay'ı kendi bünyelerinde personel alımı yapılacağı açıklandı. Yapılacak olan personel alımlarının daha iyi hizmetler sunabilmek adına yapılacağı açıklanan alımlarda pek çok adayın başvuru yapması bekleniyor.

Abone ol
Abone ol 08 Ekim 2018 21:24

Türkiye sınırlarını aşan sınırsız hizmet politikasıyla varla güçle çalışan Türk Kızılay'ı bünyesinde çalıştırmış olduğu ekip kadrosunu daha da genişletmek için çalışmalar yapacağını açıkladı. Bu açıklama doğrultusunda personel alım ilanı yayınlayan Türk Kızılay'ı belli şartlar dahilinde personel alımı yapacağını açıkladı.

POZİSYON DETAYLARI VE ŞARTLARI

Türk Kızılay'ı kendi bünyesi altında belirlediği pozisyonlarda personel alımının yapılacağını açıkladı. Yapılacak olan personel ilanları için adaylarda aranan başvuru şartları şu şekidle olduğu açıklandı; " 18 yaşından büyük olmak, herhangi bir sağlık sorununun olmaması, takım çalışmasına yatkın olmak, adli sicilinin temiz olması" adaylardan istenilen başlıca özelliklerdendir.

Türk Kızılay'ına başvuru yapmak için; http://basvuru.kizilaykariyer.com/ilan/site.aspx adresini kopyalayarak adres çubuğunuza yapıştırıp karşınıza çıkan site üzerinden başvurunuzu yapabilirsiniz.


Yorumlar