Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Türk Kızılayı İçin KPSS Olmadan 5 Bin Tl Maaş ile Tecrübesiz Personel Alım İlanı Yayımlandı

Türk Kızılayı İçin KPSS Olmadan 5 Bin Tl Maaş ile Tecrübesiz Personel Alım İlanı Yayımlandı. Türk Kızılayı personel alımı yapacak. Başvurularda KPSS şartı aranmayacak. Maaş haklarında en az 5 Bin tl olacak ve bazı kadrolarda tecrübe aranmayacak. Kızılay personel alım ilanını tüm detaylar haberimizde.

Abone ol
Abone ol 05 Temmuz 2019 23:05

Türk Kızılayı İçin KPSS Olmadan 5 Bin Tl Maaş ile Tecrübesiz Personel Alım İlanı Yayımlandı

Türk Kızılayı personel alımı yapacak. Başvurularda KPSS şartı aranmayacak. Maaş haklarında en az 5 Bin tl olacak ve bazı kadrolarda tecrübe aranmayacak. Kızılay personel alım ilanını tüm detaylar haberimizde.

Türkiye’nin insani yardım konusunda gurur kaynağı olan kurumlardan bir tanesi Türk Kızılayı personel alımları yapacağını duyurdu.

İlk olarak 1800'lü yıllarda kurulan insani yardım konusunda hizmetler veren Kızılay, daha çok ihtiyaç sahibine ulaşma hedefini yürütürken personel kadrolarını da genişletiyor. Peki Kızılay'ın hangi kadrolarda personel ihtiyacı bulunuyor? Kızılay personel alımı başvuruları nasıl ve nereye yapılabilecek. Kızılaylı olmak isteyen adaylara bu soruların cevabını aktarıyoruz.

TECRÜBE SAHİBİ OLMADAN PERSONEL ALIMI;

Doktor kadrosundaki alımlarda top fakültesi mezunu iyi derecede İngilizce bilmeleri, seyahat engeli bulunmayan, takım çalışmasına uygun, uzman ya da pratisyen kadrosunda, sosyal sorumluluk sahibi, mecburi görevlerini tamamlamış adaylar başvuru yapabirler.

TECRÜBELİ PERSONEL ALIMI;

Öncelikle 5 farklı kadrodaki personel istihdamları için başvurular başladı. Başvuru yapılabilecek kadrolar ise Corporate Communication Specialist, Finans ve Hazine Yönetimi Yetkilisi, Sosyal Hizmet Uzmanı, İletişim Asistanı, Doktor pozisyonlarıdır. İngilizce ve Arapça diline sahip adaylardan 3 yıl tecrübeli olmaları ile dört yıllık lisans mezunu olmaları şartı aranacak Kurumsal iletişim uzmanları görevlendirilecek. Başvurularda B sınıfı ehliyete sahip olmak, mesai saatlerinde esnek ve seyahat kısıtlaması olmamak, office programlarında bilgi sahibi olmak gerekmektedir.

Finans ve hazine yönetimi yetilisi kadrosunda ise lisans mezunu olanlar başvuru yapabiliriler. Office programı kullanabilenler. Mali konularda bilgi sahibi olan, en az 2 yıl iş tecrübesine sahip, analitik düşünebilen, erkek adayların askerliğini yapmış adaylar başvuru yapabilecekler.

Sosyal hizmet uzmanı kadrosunda en az 2 yıl iş tecrübesine sahip olmak, Arapça Kürtçe veya İngilizce dil bilgisine sahip olmak, proje yönetimi konunda deneyimli olmak, vaka yönetimi raporlanması ile takibi konularında tecrübeli olmak, erkek adayların askerliğini tamamlamış en az 2 yıl askerliğini tecil ettirmiş olmak proje yönetimi konusunda tecrübeli olmak gerekmektedir. İletişim asistanı için ise en az 1 yıl iş tecrübesine sahip olmak, yazılı ve sözlü iletişim gücüne sahip olmak, office programlarını kullanabilmek, erkek adayların askerliğini tamamlamış, ehliyet sahibi aktif araç kullanabilen, çözüm odaklı adayların başvru yapmaları istenildi.

Başvurular Kızılay Kariyer portalı üzerinden yapılabilecek.

Türk Kızılayı personel alımı için ilanlara başvuru için TIKLAYIN




Yorumlar