Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

TEİAŞ KPSS Puanı Farklı Kadrolarda Memur Alımı Yapacak

2018/2 KPSS tercihleri ile memur alımları 11 Aralık tarihinde başladı. Adaylar tercih işlemlerini ÖSYM üzerinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresi ile giriş yaparak 20 Aralık tarihi saat 23:59'a kadar tercih yapılabilecek.

Abone ol
Abone ol 18 Aralık 2018 18:58

83 kamu kurumuna 1729 kadro için yapılacak atamalarda kamu iktisadi teşebbüsleri için 1246 adet tercih bulunuyor. TEİŞ kurumuna lise, önlisans ve lisans mezunu olan adayların başvuru yapma imkanı bulunuyor.

Memur, Biyolog, Mühendis unvanlarında sözleşmeli olarak istihdam edilecek olan alımlarda 399 sayılı KHK 3/c bendine göre istihdam edilecekleri açıklandı. Sözleşme ücretleri için yeni bir açıklama yapıldı.

TEİAŞ NET MAAŞI AÇIKLADI

TEİAŞ memur personel alımlarında ayrılan kadrolar için ek ödeme dahil net maaş miktarını açıkladı. 

TEAİŞ resmi internet sitesi üzerinden bir bilgi notu adaylara duyuruldu. Adayların tercih yaparken dikkat etmesi gereken bazı detaylar da duyuruldu. 

Maaş haklarında memur kadrosundaki personeller 3.953,25 Tl, Biyolog kadrosundaki personeller 4.503,35 Tl maaş alacaklar. Mühendis kadrosu için iki farklı net maaş belirtildi. Vardiyalı olarak görev yapacak adaylar 5.307,41 Tl, vardiya görevi olmayan ise 5.140,61 tl ödeme verilecek.

SOSYAL HAKLAR

Adayların kazandıkları halde görev yaparken lojman hakkından yararlanabilecekleri bunun için lojman yönetmeliğinde belirtilen değerlendirmeler esas alınacağı belirtildi. 

Yabancı dil seviyelerine göre A-B-C seviyede puanı olan adayların yüzde iki ile yüzde on arasında ödeme alabilecekler. 

Personel atama ve nakil yönetmeliğine göre atandıkları kurumda en az 2 yıl zorunlu olarak görev yapmaları gerekli olacağı belirtildi. 

Diğer hususlar için İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığından bilgi alabilecekleri açıklandı.


Yorumlar