Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Tarım Kredi Kooperatifi: KPSS’den 60 Puan İle 84 Memur Alacak

Tarım KPSS 60 puanlı 84 memur alımı şehirlere kadro dağılım ve kontenjanları verilerek 8 Mart 2019 tarihinde başvuruları sona eriyor. 

Abone ol
Abone ol 08 Mart 2019 19:50

Alımı Tarım Kredi Kooperatifi Çanakkale, Bursa ve Balıkesir, Kütahya, Eskişehir, Bilecik ve Uşak, Afyonkarahisar şehirlerine yapılacaktır. 

Alınacaklar kooperatif görevlisi ve ziraat mühendis olarak görev yapacaktır. Çanakkale, Bursa ve Balıkesir kooperatif görevlisi KPSS 60 puan başvuru yapılacaktır. 

Önlisans mezunu olması gerekmektedir. Siyasal Bilgiler, Hukuk, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri vb. ile bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtdışındaki en az dört yıl süreli fakültelerden mezun olması gerekmektedir.

Ziraat mühendisi KPSS 60 puan almış olması gerekmektedir. Başvuru 8 Mart 2019 günü saat 18.00’e kadardır. Kütahya, Eskişehir, Bilecik, Uşak ve Afyonkarahisar önlisans mezunu adaylar KPSS 60 puanla başvuru yapabileceklerdir.

Kooperatif görevlisi Üniversitelerin Siyasal Bilgiler, Hukuk, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri vb. ile bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtdışındaki en az dört yıl süreli fakültelerden mezun olması gerekmektedir.

Balıkesir ve Kütahya Bölge Müdürlükleri kılavuzu için tıklayın


Yorumlar