Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sözleşmeli Kamu Personel Alımı Gerçekleştirecek

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı DPB üzerinden yayınladığı ilan ile 3 sözleşmeli kamu personeli alımı yapacağını ilan etti. Başvuru alınmaya başlamış olup 18 Şubat 2019 tarihi bitimine kadar devam edecektir.

Abone ol
Abone ol 01 Şubat 2019 16:43

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yayınlamış olduğu ilana göre sistem uzmanı 1 kişi, sistem güvenlik uzmanı 1 kişi ve kıdemli java yazılım uzmanı 1 kişi toplam 3 kişi alımı yapılmaktadır. 

Kamu personeli alımı için başvuru yapacak adayların; Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak genel şartı vardır.

Kıdemli java yazılım uzmanı 1 kişi için; Frontend geliştirme konularında (HTML, Javascript, Jquery, Angularjs v.b.) tecrübe sahibi olmak, Java tabanlı uygulamama sunucularından, tercihen JBoss, GlassFish gibi uygulama sunucularından herhangi birini kullanmış ve yönetebiliyor olmak ve Kurumsal web tabanlı uygulamalarda tecrübeli olmak tercih sebebidir.

Sistem güvenlik uzmanı 1 kişi için; Kablolu ve Kablosuz Ağ güvenliği konusunda bilgi ve tecrübe sahibi olmak. Ağ sanallaştırma, micro segmentasyon konusunda bilgi sahibi olmak, takım çalışmasına yatkın olmak gerekmektedir.

Sistem uzmanı 1 kişi için; İşletim sistemleri güvenliği, performans analizi, Log analizi, yama ve güncellemelerinin yüklenmesi konularında bilgi ve tecrübe sahibi olmak, Sanallaştırma teknolojileri konusunda bilgi ve tecrübe sahibi olmak gerekmektedir.

Başvurular, 04 Şubat 2019 ile 18 Şubat 2019 tarihleri arasında Bakanlığın internet sitesinde yayımlanan "Başvuru Formu" eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulmak suretiyle elektronik ortamda 18 Şubat 2019 Tarihi mesai bitimine kadar yapılacaktır. Adayların, fotoğraflarını ve mezuniyet belgelerini elektronik ortamda taratıp başvuru formuna eklemeleri zorunludur.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı sözleşmeli personel ilan metni için tıklayın


Yorumlar