Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı: 25 Bin Lira Maaşla Personel Alımı Gerçekleştirecek

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinde Bilgi İşlem Daire Başkanlığı biriminde görevlendirilmek üzere 25 bin lira maaşla bilişim personelleri istihdam edilecek. 

Abone ol
Abone ol 12 Şubat 2019 21:44

Bu kapsamda kıdemli Java yazılım uzmanı, sistem güvenlik uzmanı ve sistem uzmanı kadrolarına birer kişi alınacak. Alınacak bu personellerden Java uzmanı için 25 bin lira brüt ücret ödemesi yapılacak. Alım Yapılacak Pozisyonlar neler.

Başvurular Nasıl Yapılacak? Bu ilana başvuru yapmak isteyen adaylar 4-18 Şubat 2019 tarihleri arasında başvurularını yapabileceklerdir. Başvurular internet adresi üzerinden gerçekleştirilecektir. Gerekli belgelerin taratılarak forma eklenmesi de gerekmektedir. Farklı yollardan yapılan başvuruların kabul edilmeyeceğini de ifade etmek gerekir.

Adaylardan KPSS puanı talep edilmektedir. KPSS puanı olmayan adayların puanları 70 olarak kabul edilecektir. Bununla birlikte yabancı dil sınavına ait puan da talep edilmektedir. Ancak yabancı dil puanı olmaması halinde puanı sıfır olarak kabul edilecektir.

Alım yapılacak personel sayısının 10 katı kadar aday sözlü sınavlara çağrılacaktır. Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi ise 26 Şubat tarihinde Sanayi Bakanlığı’nın internet sitesinde yayınlanacaktır. Sözlü ve uygulamalı sınavlar 5 Mart tarihinde yapılacak olup sonuçları da 12 Mart tarihinde ilan edilecektir. Başvuru yapan adaylara ayrıca güvenlik soruşturması da yapılacak ve soruşturma sonucu olumlu olanların atamaları gerçekleştirilecektir.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı kamu personel alım kılavuzu için tıklayın




Yorumlar