Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Roketsan 2018 Yılı Personel Alım Başvuruları Devam Ediyor

Ülkemizin savuma sanayisinde 1988 yılından beridir öncü kuruluşlarından bir tanesi olan Roketsan Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfının bir kurumu olarak faaliyetlerine devam etmekte.

Abone ol
Abone ol 19 Aralık 2018 15:09

Roketsan'ın kariyer, eğitim ve staj olanlarından yararlanmak isteyen adaylar için İnsan Kaynakları sistemi üzerinden çok sayıda başvuru yapılmakta. 

Mühendislik alanlarından mezun olan adaylar için ise yıllık olarak açıklanan personel alım ilanları her yılın ocak ayında yenilenmekte. Roketsan 2018 yılı personel alım başvuruları ise 30 Aralık tarihinde sona erecek. 

12 FARKLI ALANDA PERSONEL ALIMI

Roketsan İnsan Kaynakları sistemi ile adaylara duyurduğu 12 farklı ilan bulunuyor. 

Bu ilanlar şu şekilde; Fizik / Fizik Mühendisi, Bilgisayar Mühendisi, Sistem Mühendisliği, Havacılık Uzay / Uçak Mühendisi, Aday Mühendis, Metalürji ve Malzeme Mühendisi, Endüstri Mühendisi, Teknisyen, Genel Başvuru, Proje Yönetimi Mühendisi, Makine Mühendisi, Mekatronik Mühendisi, Kimya / Kimya Mühendisi, Satın alma Mühendisi, Elektrik Elektronik Mühendisi alanlarında alımlar yapılacak.

Adayların lisans mezunu olarak Mühendis alanlarında başvuru yapabilecek. Lise mezunu olarak ise teknisyen kadrosunda ya da genel başvuru ilanına başvurularını tamamlayabilirler.

ADAYLARIN GENEL ÖZELLİKLERİ

Adayların başvurularda T.C. vatandaşı olmaları, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış, muaf ya da 2 yıl tecil ettirilmiş olmaları, iyi derecede İngilizce bilgisine sahip olmaları, başvuru yapacakları alanlar ile ilgili teorik bilgi sahibi olmaları, office programlarına hakim olmaları, esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilmeleri, yurt içinde ya da yurt dışında seyahat engeli bulunmamaları, görevini Ankara ilinde görevlendirilecekleri ve Ankara ilinde ikamet etmelerinde herhangi bir engel bulunmamaları gerekmektedir.

Adayların başvuru yapacakları mühendis alanlarında daha sonra mülakat sınavına tabi tutulacaklar.

İlanlara erişmek için: tıklayın


Yorumlar