Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

POMEM 2019 Mülakat Sonuçları Açıklandı mı?

23. dönem POMEM neticeleri açıklandığı duyuruldu. Polis adayların dört gözle beklediği mülakat neticeleri açıklandı. 

Abone ol
Abone ol 13 Mart 2019 16:04

Polis akademisinin resmi sitesinden POMEM neticelerine adaylar ulaşabilirler. Mülakat neticeleri erişime açılırken yazılı sınav aşamasını başaran ve mülakat sonuçlarına göre de başarılı olan adaylar Polis Akademisine girmeyi başaracak.

23. dönem POMEM mülakat sonuçlarını öğrenme isteyen polis adayları, akademinin resmi sitesinde kolaylıkla ulaşabilirler. POMEM neticelerin açıklanmasının ardından adaylar, POMEM mülakat neticeleri sorgulama sayfasından başarılı olup olmadığını araştırıyor.

Emniyet Genel Müdürlüğünün ihtiyacı olan erkek, bayan polis memuru adayı öğrenci alımı için Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan sınav neticeleri dün akşam açıklandı. 

Binlerce adayın beklediği sınav neticeleri erişime açılırken adaylara, sınav neticeleri hakkında ayrıca açıklama ve yazılı tebligat yapılmayacağı öğrenildi. 

Polis adayları, sınav sonuçlarını Emniyet Genel Müdürlüğünün https://www.egm.gov.tr internet sitesinden ulaşabilirler. Ayrıca, Polis Akademisi Başkanlığının http://www.pa.edu.tr internet sitesinden T.C. kimlik numaraları ve e-devlet şifrelerini girerek neticelerine ulaşmalara mümkün. 

Sınavı asıl olarak kazanan adayların 18 Mart 2019 günü saat 17.00'ye kadar POMEM'e başvuru yapmaları gerekiyor.

POMEM'e geçici kayıt sırasında eksik belge getiren, intibak eğitimi için bildirilen günün mesai bitimine kadar başvuruda bulunmayan, intibak eğitimi sırasında kendi isteği ile eğitim merkezinden ayrılan veya ilgili mevzuat gereği POMEM öğrencisi olamayacakları sağlık kurulu raporu ile tespit edilen adayların yerine puan sırasına göre yedek adaylar çağrılacak.


Yorumlar