Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

OGM 66 Kamu Personel Alımında Son Günler Acele Edin

Orman Genel Müdürlüğü tarafından 2018 yılında yayımlanarak alım başvuruları başlayan 46 Orman Mühendisi Unvanlı kamu personeli alımı başvuruları 25 Ocak 2019 tarihinde son buluyor.

Abone ol
Abone ol 21 Ocak 2019 15:27

Orman Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan bir diğer kamu personeli alım ilanı ise 20 Orman Muhafaza Memuru alımıdır. 20 Orman Muhafaza Memuru alımları için ilk ilan 2018 yılında yayınlanmış olup başvurular 08 Şubat 2019 tarihinde son buluyor.

Orman Muhafaza memuru unvanlı kamu personeli alımlarına başvurmak için adayların 2018 KPSS P3 puan türünde en az 70 puan almış olması ve ön lisans programlarının Ormancılık ve Orman Ürünleri, Orman İşletmeciliği, Ormancılık, Orman Ürünleri, Odun Dışı Orman Ürünleri, Fidan Yetiştiriciliği, Fidan Yetiştirme, Fidan ve Fidecilik, Budama ve Aşılama, Avcılık ve Yaban Hayatı, Av ve Yaban Hayatı bölümlerinden mezun olunması şartı bulunmaktadır.

Orman Mühendisi alımlarında başvuracak adayların 2018 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 70 puan alması, yükseköğretim kurumlarının lisans programlarının Orman Mühendisliği bölümlerinden mezun olunması şartları bulunmaktadır.

Başvurularda belirtilen iller bazında adayın tercihine göre yapılacak olup her aday en fazla 5 adet tercih yapabilecektir. KPSSP3 puanı en yüksek olan adaydan başlayarak yapılacak sıralama sonucu her il için belirlenen kadronun 4 katına kadar aday ve son adayla eşit puana sahip adayların olması halinde bunlar da son adayla birlikte sözlü ve uygulamalı sınava girmeye hak kazanacaktır. Her aday tercih sıralaması ve KPSSP3 puanı dikkate alınarak ancak bir ilin uygulama sınav listesinde yer alabilecektir.

Sözlü ve uygulamalı sınava katılmaya hak kazananların isimleri, sınava katılacakları yer ve saati 04 Şubat 2019 tarihine kadar www.ogm.gov.tr. internet adresinde ilan edilecek olup sözlü ve uygulamalı sınavlar 18 Şubat 2019 ile 01 Mart 2019 tarihleri arasında Antalya ilinde yapılacaktır.

Orman Genel Müdürlüğü 66 kamu personeli alımı için tıklayınız


Yorumlar