Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Memur Alımı Başvuruları Devam Ediyor

Milli Savunma Bakanlığı MSB personel temin memur alımı başvuruları devam ediyor. MSB yayınladığı ilan ile 165 memur alımı yapacağını duyurmuş olup 15 Şubat 2019 tarihi bitimine kadar başvuru almaya devam edecektir.

Abone ol
Abone ol 12 Şubat 2019 18:05

Milli Savunma Bakanlığı duyurusuna alım yapılacak pozisyonlar mühendis, VHKİ, hesap sorumlusu ve teknisyen kadrolarına toplam 165 memur alımı gerçekleştirilecek.

Her bir ilan için belirlenmiş özel şartlar bulunuyor. Bunun haricinde tüm kadroları ilgilendiren genel şartlara değinelim. Başvuracak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları ve kamu haklarından mahrum olmamaları gerekiyor.

18 yaşını doldurmuş olması gereken adayların memuriyete engel bir mahkumiyet almamış olması icap ediyor.

Başvuru yapan adayların 2018 KPSS sınavına girmesi ve ilgili puan türünden puan alması yeterlidir. Herhangi bir taban puan sınırlaması bulunmuyor. İlana hem erkek hem de kadın adaylar başvurabiliyor. Ancak erkeklerin askerlik ile ilişiğinin bulunmaması gerekiyor. Bedelli askerlik başvurusunda bulunanlar ise başvuru yapabilecek.

Başvuru süreci başlamış olup 15 Şubat tarihine kadar devam edecektir. İlk olarak online bir şekilde başvurular alınacak. Başvuru şartlarını sağlayan adaylar 18 Mart tarihinden sonraki bir tarihte sınav için çağrılacaktır.

Adaylara özel bir tebligat yapılmayacaktır. Tüm duyurular online bir şekilde yapılacağı için adayların takipte kalması gerekiyor. Sonrasında ise adaylar sözlü sınava tabi tutulacak ve başarılı olanların ataması gerçekleştirilecektir.

Asil olarak atanan adaylara güvenlik soruşturması da yapılacaktır. Sonucu olumsuz olan adaylar görevine başlayamayacak. Bunlar da online olarak duyurulacak.


Yorumlar