Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi: KPSS 50 Puan İle Sivil Memur Alımı Yapacak

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi JGK JSGA KPSS 50 puan ile sivil memur alımı yapıyor. 

Abone ol
Abone ol 10 Ocak 2019 12:43

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığında istihdam edilmek üzere, (4) Unvanda toplam (4) açıktan devlet memurunun temin edilmesi için ilana çıkılmıştır.

Ön başvurular 13 Ocak 2019 tarihinde saat:17.00'de sona erecek şekilde sadece www.jandarma.gov.tr internet adresinden Personel /öğrenci alım başvuruları ve sonuçları kısmından yapılacaktır. 

İnternet ortamı dışında posta yoluyla veya şahsen yapılan başvurular dikkate alınmayacak ve bu başvurulara cevap verilmeyecektir. Alınacak kişilerin çalışma adresi Ankara olarak ilan edilmiştir.

Başvurular Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemine e-Devlet kapısı üzerinden yapılacaktır. e-Devlet sistemine e-devlet şifresi, mobil imza, e-imza, T.C. kimlik kartı veya internet bankacılığı seçeneklerinden birisi ile giriş yapılacaktır.

2018 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına (2018 KPSS) girmiş olmak ve internette yayımlanan başvuru kılavuzunda unvanların karşısında belirtilen puan türünden, belirtilen en az puanı almış olmak. Herhangi bir lisans programlarından mezun adaylar başvuru yapabiliyor.

JGK ve JSGA sivil memur alım kılavuzu için tıklayın


Yorumlar