Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne 100 Kadın Şoför Alımı Başvuruları Başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne 100 Kadın Şoför Alımı Başvuruları Başladı! İzmir Büyükşehir Belediyesine 100 şoför alımı yapacak. Belediyenin ihtiyaç bulunan şoför kadrosundaki alımlarda kadın şoför olarak istihdam edileceği belirtildi. Erkek adayların başvuru yapamayacağı alımlarda, kadın istihdamının arttırımasına öncülük edecek. İşte detaylar.

Abone ol
Abone ol 02 Haziran 2019 00:06

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne 100 Kadın Şoför Alımı Başvuruları Başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesinde istihdam edilmek üzere şoför alımları yapılacak.İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına bağlı şirket aracılığı ile görev yapacak olan 100 kadın şoför alımında başvurular başladı.

İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer gerçekleştirdiği ESHOT ziyareti sonrası otobüs şoför alımları konusunda önemli bir karar alındığı belirtildi. Buna göre toplu taşımaya yönelik proje kapsamında personel eksikliğinin giderilmesi için yeni ilanlar açıklandı. Eshot Genel Müdürlüğü, Belediyeye bağlı İzelman şirketi aracılığı ile İŞKUR üzerinden 100 kadın şoför alımı yapacak. Başvurular İŞKUR üzerinden alınacak adayların hangi başvuru şartlarına sahip olması gerektiği de belli oldu. İşte başvuru şartları;





100 KADIN ŞOFÖR ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI;

Adayların başvurularda yaş şartında; 40 (kırk) yaşından gün almamış olmaları gerekmektedir. Eğitim şartında; en az ilköğretim mezunu olmaları gerekli olacaktır. Ehliyet sınıfının D olması yada 2016 yılından önce alınan ehliyetler için ise E sınıfı olmaları istenilmektedir. Tecrübe şartında ise adayların en az 1 yıl iş tecrübesine sahip olmaları gerekli olacak. İŞKUR üzerinden işbaşı eğitim programında başarılı olan kadın şoför adayları görevlerini sürdürecek.

BAŞVURU TARİHLERİ;

Başvurular 1 Haziran tarihinde İŞKUR iş başı eğitim programları üzerinden alınmaya başlandı. Son başvuru tarihi ise 11 Haziran tarihine kadar devam edecek. Başvuruların email adresine yapılması gerekmektedir. Bunun için personel@izelman.com.tr mail adresine başvuru yapılabilecek.


Yorumlar