Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden: Vardiya Amiri 9 İlde En Az Lise Mezunu Personel Alımı Gerçekleştirecek

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanları 60 bin rakamını geçti. Yaz aylarının gelmesi ve turizm sektörünün hareketlenmesiyle çok sayıda firma personel alımı yapılacak.

Abone ol
Abone ol 30 Nisan 2019 18:48

Söz konusu personel alım ilanlarında yer alan kadrolardan birisi de Vardiya Amiri kadrosu. Bu kadro için yayımlanan personel alım ilanı sayısı 17. Bu 17 kişilik alım 9 farklı ilde yapılacak.

ALIM YAPILACAK İLLER

Söz konusu personel alım ilanları için ilan yayımlayan firmaların bulunduğu şehirler; Tekirdağ, Uşak, Denizli, Manisa, İstanbul Kocaeli, Mersin, Bilecik, Ordu.

BAŞVURU KOŞULLARI

İlanları yayımlayan firmalar söz konusu personel alımları için bazı koşullların sağlanmasını talep ediyorlar. Bu koşullar her kurum için değişkenlik göstermekte.

Genel olarak vardiya amiri alım ilanı koşulları; Adayların Türk vatandaşı olması, ilanlarda belirtilen eğitim seviyelerinden lise, ön lisans ve lisans mezunu olması en önemli iki şart.

Bu iki şartın yanında bilgisayar Office programlarına hakim olmak, ayrıca firmalar ve kurumlar tarafından belirlenen yaş aralığında bulunulması, erkek adaylar için askerlikle hiçbir alakası olmaması (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli durumda bulunmak), görevini yapmaya engel herhangi bir engel sorunu bulunmaması ve ilanlarda yer alan ikamet, sertifika ve deneyim gibi özel şartları karşılamak, koşulları da diğer koşullar.

BAŞVURULAR İÇİN DETAYLAR

Vardiya Amiri kadrosuna başvuru yapacak adaylar başvurularını ilanı yayımlayan firmanın belirlediği şekilde yapacaklar.

İlanlara ulaşmak için TIKLAYIN


Yorumlar