Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden: TYP Alımları Başladı

İŞKUR TYP mart ayı personel alımları başladı. Şuan alımı yayınlanan 4 şehir ve 1.071 kamu personel alım ilanları bulunmakta.

Abone ol
Abone ol 25 Şubat 2019 16:03

Alımlar ilanlara göre değişecek olup 1 Mart 2019 da sona erecek olan ilanlar ve şehirler şöyle: İstanbul, Balıkesir, Erzurum ve Bingöl olarak yayınlanmıştır.

TYP alımlarında 4 ilde ilan başlatılmış olup ilanlar sona ermek üzere. 4 şehirde başlayan ilana başvurmak isteyen adaylar aşağıda bulunan link adresleri üzerinden başvurularını yapabilirler.

Başvuracak adaylar ilköğretim lise Önlisans ve Lisans mezunu olabilecekler aynı zamanda başvuracak adaylar 18 yaş ile 40 yaş arasında olmaları gerekmekte. Genelde alımlar noter kurası ile belirlenmekte.

İlanlar kısa süreliğine yayınlanıp hemen kaldırıldığı üzere başvuracak adayların kısa zaman içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmekte.

Başvuracaklar İŞKUR ilanları kaydı olması ve TYP aramada bulunduğu şehrin alımına başvuru yapabilirler. Ayrıca iş kurumu il ve ilçe şubelerinden yapılabilir.

Başvuracak adaylar 1 Mart 2019 kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerek. Sonra çıkacak ilanların son tarihleri ilana göre değişecektir.

İŞKUR TYP Mart ayı 1.071 başvurusu için tıklayın


Yorumlar