Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden: Temizlik Görevlisi Alınacak

Kamuya memur ve personel alımları devam ederken, İŞKUR üzerinden özel sektöre yönelik ilanlar da yayımlanmaya devam ediyor. 

Abone ol
Abone ol 14 Aralık 2018 15:25

İŞKUR üzerinden yayımlanan memur personel alımlarında, hem özel sektöre hem de kamuya işçi alımları yapılıyor. 

Yapılan temizlik görevlisi alımlarında hem kamuya hem de özel sektöre yönelik ilanlar bulunduğundan, başvuru yapacak ziyaretçilerimizin temizlikçi ilanının bulunduğu alana tıklayıp, ilgili sayfayı ziyaret edip başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir. 

TEMİZLİK GÖREVLİSİ - TEMİZLİKÇİ ALIMI YAPILACAK | BAŞVURU ŞARTLARI

İŞKUR üzerinden yayımlanan çok sayıdaki temizlikçi alımına başvurular yine iskur.gov.tr adresi üzerinden online olarak yapılabilecektir. 

Başvuru yapacak adayların kamu haklarından mahrum olmaması, kişisel temizliğine dikkat etmesi, dış görünüşüne önem vermesi, takım çalışmasına yatkın olması, eğitim şartlarını taşıması, kendisine verilecek görevleri yerine getirmesi ve mesleğiyle alakalı bilgi ya da tecrübe sahibi olması gerekli görülmektedir. 

Yayımlanan ilanlara başvurularda adayların hak mağduriyeti yaşamaması adına İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerinde görev yapmakta olan iş ve meslek danışmanlarına müracaat etmeleri önerilmektedir. Adaylar kuruma gitmeden de online şekilde başvuru yapabilirler.

Temizlikçi ilanı için tıklayınız


Yorumlar