Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden: TCDD 356 İşçi Alımı Gerçekleştirecek

TCDD Genel Müdürlüğü kadrolu işçi alımı gerçekleştirecek. Kurum tarafından personel alım başvuru süreci 9 Nisan tarihi itibariyle başladı.

Abone ol
Abone ol 09 Nisan 2019 20:41

TCDD tarafından yayımlanan kadrolu işçi alımına başvuru yapacak adaylar için; Açık kadro ve bu kadrolara yapılacak personel sayısı İlan edilen pozisyonlar için belirlenen başvuru koşulları

TCDD GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 356 SÜREKLİ İŞÇİ ALIM İLANI

TCDD Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan işçi alımında toplam 4 farklı kadrodan personel alımı yapılacak. Toplam 356 personel istihdamın yapılacağı personel alımlarında yer alan kadro kontenjan detayları ise şu şekilde,

Tren Tekil İşçisi kadrosu için 86 işçi, Demiryolu Hattı Bakım Onarımcısı kadrosu için 188 işçi, Liman Vinç Operatörü kadrosu için 40 işçi, Demiryolu Yol Yapıl ve Onarım Makinesi Operatörü kadrosu için 42 işçi alımı yapılacak.

BAŞVURU KOŞULLARI

TCDD tarafından yayımlanan 356 sürekli işçi alımında yer alan kadrolar için kurum adaylardan çeşitli başvuru koşulları talep ediyor.

Adayların ilan için tüm memur ve kamu işçisi alımlarında talep edilen genel başvuru şartların sağlamaları gerekiyor. Bu başvuru şartları arasında, ''Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, görevini düzenli yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmamak; askerlik görevini yapmış olmak, tecilli durumda bulunmak, muaf olmak, güvenlik soruşturması sonucu olumlu olmak'' şartları bulunuyor.

Bu şartların dışında kurum adaylardan bazı özel şartlar talep ediyor. Bu şartlar;

Adaylarda, erkek olma şartı aranmaktadır, Adaylarda, İŞKUR’ üzerinden ilan edilen işgücü talebinin son başvuru tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak şartı aranmakta.

Adayların, İŞKUR’üzerinden ilan edilen işgücü talebin son başvuru tarihi itibarıyla, ilanda belirtilen öğrenim durumu ve bölümünden mezun olması gerekmekte.

Öğrenim Şartı

Demiryolu Yol Yapım, Bakım ve Onarım Makinesi Operatörü kadrosu için; Lise ve dengi okulların Raylı Sistemler Elektrik-Elektronik, Raylı Sistemler Makine, Raylı Sistemler Mekatronik bölümlerinden mezun olmak.

Tren Teşkil İşçisi Kadrosu için; Raylı Sistemler Elektrik-Elektronik, Raylı Sistemler İşletme Ortaöğretim, Raylı Sistemler Makine, Raylı Sistemler Mekatronik bölümlerinden mezun olmak.

Demiryolu Hattı Bakım Onarımcısı kadrosu için; Raylı Sistemler İnşaat bölümünden mezun olmak.

Liman Vinç Operatörü (RTG ve SSG) kadrosu için; Endüstriyel Kontrol, Mekatronik, Endüstriyel Otomasyon Teknolojisi (Elektronik), Endüstriyel Otomosyon Teknolojileri (Elektronik), Kontrol ve Enstrümantasyon Teknolojisi, Endüstriyel Otomasyon Teknolojisi (Mekanik/Makine), Hidrolik ve Pnömatik, Hidrolik ve Pnömatik Teknolojisi, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri ( Mekanik ), Endüstriyel Mekanik, Mikroteknik, Raylı Sistemler Mekatronik

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

TCDD tarafından yayımlanan işçi alım ilanında yer alan koşullar sağlayan adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden yapılacak.

İlan metni için TIKLAYIN


Yorumlar