Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden: Sağlık Kuruluşlarına Hasta Kabul, Hastane Hizmetlisi ve Danışman Alımı Yapılacak

İŞKUR üzerinden personel alımı yapılacak. Sağlık personeli kadroları için çok sayıda alım yapılacak.

Abone ol
Abone ol 15 Nisan 2019 22:45

Özel hastaneler, tıp merkezleri ve diğer sağlık kuruluşları personel alım gerçekleştirecek.

HASTANELERE PERSONEL ALIMI

Sağlık sektöründe özel olarak faaliyet gösteren sağlık kuruluşları çok sayıda meslek grubu personel alımı gerçekleştirecek.

KADRO KONTENJAN DETAYLAR

İlanlara göre sağlık kuruluşları; Hasta Bakımevi Müdürü pozisyonu için 1, Hasta Bakımı Teknisyeni pozisyonu için 1, Hasta Danışmanı pozisyonu için 15, Hasta Kabul-Kayıt Görevlisi pozisyonu için 10, Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı pozisyonu için 71, Hasta Ve Yaşlı Refakatçisi pozisyonu için 1, Hastane Hizmetlisi pozisyonu için 2, Klinik Destek Elemanı (Hastane) pozisyonu için 1, Sağlık Teknikeri (Evde Hasta Bakımı) pozisyonu için 21, Temizlik Görevlisi (Hastane) pozisyonu için 10 personel alımı yapılacak.

ALIM YAPILACAK KADROLAR İÇİN KOŞULLAR

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, ilanlarda belirtilen eğitim seviyelerinden lise, ön lisans ve lisans mezunu olmak, bilgisayar Office programlarına hakim olmak, ayrıca firmalar ve kurumlar tarafından belirlenen yaş aralığında bulunulması, erkek adaylar için askerlikle hiçbir alakası olmaması (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli durumda bulunmak), görevini yapmaya engel herhangi bir engel sorunu bulunmaması ve ilanlarda yer alan ikamet, sertifika ve deneyim gibi özel şartları karşılamak.

BAŞVURU DETAYLARI

Personel alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden yapacaklar. Bazı firmalar telefon numarası ve adres bilgileri paylaşılıyor adayların ilan metninde yazan şekilde başvurusunu yapması gerekiyor.

İlanlara aşağıda yer alan bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

İŞKUR İş İlanları Sayfasına Ulaşmak için TIKLAYIN


Yorumlar