Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden: Özel Sektör Firmalarına Çok Sayıda Personel Alımı Yapılacak

Firmalar kendilerine ait internet sitesi üzerinden verdikleri ilanların yanı sıra İŞKUR üzerinden çok sayıda personel alım ilanı verildi.

Abone ol
Abone ol 17 Mart 2019 11:34

Özel sektör firmaları tarafından yayımlanan personel alım ilanlarında Sekreter kadrosu için 200 personel alım ilanı, Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı) kadrosu için 225 personel alım ilanı, Büro Yönetimi Ve Sekreterlik/Büro Yönetimi Ve Yönetici Asistanı kadrosu için 130 personel alım ilanı verildi.

Türkiye geneli farklı şehirler için yayımlanırken tüm ülkede faaliyet alanı olan bazı firmalar ülke geneli personel alımı yapılacağı açıklandı.

GENEL BAŞVURU KOŞULLARI

İŞKUR üzerinden yapılan personel alım ilanlarına başvuru yapacak adayların sağlamaları gereken başvuru koşulları bulunuyor.

İlanlara başvuru yapacak adaylardan talep edilen koşullar şu şekilde;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Firmalar tarafından yayımlanan ilanlarda yer alan pozisyonlar için belirlenen eğitim şartını sağlamak, varsa deneyim, sertifika ve belge şartlarını sağlamak, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, kurum tarafından belirlenen yaş aralığında bulunmak, erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya muaf tutulmak. Bu şartlara ek olarak asıl belirleyici olan koşullar öğrenim, deneyim, belge ve sertifika gibi şartlar oluyor.

BAŞVURU SÜRECİ

Söz konusu ilanlara başvuru yapacak adayların öncelikle ilanları İŞKUR üzerinden incemeleri gerekiyor.

Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı) kadrosu için;  tıklayın

Sekreter kadrosu için; tıklayın

Büro Yönetimi ve Sekreterlik/Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanı kadrosu için; tıklayın


Yorumlar