Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden: 91 Danışma Memuru Alımı Yapılacak

Özel sektör firmaları Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımladıkları personel alım ilanları ile personel alımı yapmaya devam ediyorlar.

Abone ol
Abone ol 14 Mart 2019 14:53

İŞKUR üzerinden yayımlanan 91 Danışma Memuru alımları Bursa, İstanbul, Adana, Diyarbakır ve Kayseri de yapılacak.

Söz konusu alım ilanlarına başvuru yapacak adayların sağlamaları gereken bazı başvuru koşulları bulunuyor.

BAŞVURU KOŞULLARI

Danışma Memuru kadrosu için başvuruda bulunacak adayların sağlamaları gereken başvuru koşulları ilanı yayımlayan firmaya göre belirleniyor. Firmalar aynı kadro için farklı şartlar talep edebiliyorlar.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Firmalar tarafından yayımlanan ilanlarda yer alan pozisyonlar için belirlenen eğitim şartını sağlamak, varsa deneyim, sertifika ve belge şartlarını sağlamak, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, kurum tarafından belirlenen yaş aralığında bulunmak, erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya muaf tutulmak. Bu şartlara ek olarak asıl belirleyici olan koşullar öğrenim, deneyim, belge ve sertifika gibi şartlar oluyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Söz konusu bu alım ilanlarına başvuru şekli alım yapacak firmaya göre değişiyor. Bazı firmalar şahsen başvuru yapılmasını tercih ederken bazı firmalar İŞKUR üzerinden başvuru kabul ediyor.

Danışma Memuru alım ilanları için TIKLAYINIZ




Yorumlar